Smiley pregătit să întoarcă foaia! Artistul e gata să taie orice legătură: „Se va termina și povestea asta”

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, iar numele său este cât se poate de răsunător. Totuși, acesta s-a gândit să facă o schimbare radicală în viața lui. Iată despre ce este vorba.

14 nov. 2023, 12:47
Smiley pregătit să întoarcă foaia! Artistul e gata să taie orice legătură: „Se va termina și povestea asta”
Smiley pregătit să întoarcă foaia! Artistul e gata să taie orice legătură: „Se va termina și povestea asta”

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști și prezentatori TV de la noi din țară. El este mereu în lumina reflectoarelor, fanii fiind interesați să afle toate aspectele legate de viața lui. Tocmai din acest motiv, artistul este extrem de activ în mediul online, unde împărtășește cele mai importante momente din viața sa.

Citește și: Andra, de urgență la spital. Medicii nu au mai lăsat-o să plece acasă. „Am avut nevoie de ajutor pentru a-mi reveni”

Smiley a dezvăluit mai multe detalii despre schimbările care au apărut în viața lui. Afirmațiile lui au creat destul de multă vâlvă în rândul fanilor care și-au pus mai multe întrebări legate de cariera lui muzicală.

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele său de scenă Smiley, se numără printre artiștii cu prezență constantă în topurile muzicale din România, datorită vocii sale deosebite și numeroaselor spectacole și turnee desfășurate de-a lungul anilor. Artistul a dezvăluit recent, într-un interviu, că a luat în considerare să renunțe la numele de scenă „Smiley” la un moment, pe parcursul carierei sale.

„M-au întrebat mulți oameni de ce mi-am pus numele ăsta sau de ce mi-am pus numele ăsta de scenă. Și le-am spus că nu mi l-am pus, l-au pus colegii mei de la Simplu și cred că mi se potrivește foarte bine. Nu în toate zilele. Cred că artistul Smiley e o treabă, asemănătoare cu Andrei, dar în multe privințe diferită. Dar m-am gândit să renunț la Smiley, cu totul, la un moment dat. Probabil că se va termina și povestea asta, dar nu curând”,  a spus Smiley la DigiFM.

În cadrul unui interviu, juratul de la „Românii au talent” le-a dezvăluit fanilor de unde vine numele său de scenă și cine i-a dat această poreclă. Se pare că numele i-a fost pus chiar de colegii săi de trupă.

„Porecla de „Smiley” vine de la colegii din trupa Simplu, pentru că în momentul în care am intrat în trupă eu nu aveam o poreclă. Băieţii, toţi aveau câte o poreclă şi trebuiau să îmi găsească şi mie una.  După ce am stat multe luni împreună, au zis „Ţie-ţi zicem Smiley!”. Nu pentru că zâmbesc mult sau că râd mult, ci pentru că îi fac pe alţii să zâmbească în diferite circumstanţe. În general, tind să fac oamenii să se simtă bine şi au zis „Aşa să-i rămână numele!”” ,  spunea artistul.

Citește și: Gigi Becali, show total la secţia de poliţie. „Am stat la drogangeală! Le-am promis la miliţieni: uite, o să fac o donaţie!” VIDEO