Smiley, revoltat după explozia de la Crevedia. Ce mesaj a transmis pe Internet: „Ni se trage de la șmecherie”

Smiley, revoltat după explozia de la Crevedia. Tragedia care a avut loc sâmbătă seara a încremenit o țară întreagă. Două persoane și-au pierdut viața, iar alte 58 au fost rănite, dintre care 43 sunt angajați ai Ministerului Afacerilor Interne.

28 aug. 2023, 16:04
Smiley, revoltat după explozia de la Crevedia. Ce mesaj a transmis pe Internet: „Ni se trage de la șmecherie”

Smiley, revoltat după explozia de la Crevedia. Mai multe vedete din showbiz și-au exprimat părerea față de nenorocirea care a îndurerat zeci de familii, printre ei numărându-se și Smiley. Juratul de la Vocea României și-a arătat indignarea, după ce a văzut imaginile tulburătoare surprinse în locul unde era stația GPL.

Smiley, revoltat după explozia de la Crevedia

Smiley a rămas fără cuvinte și nu s-a putut abține, așa că și-a spus părerea despre incident, pe internet. Soțul Ginei Pistol este revoltat de tragediile de la noi din țară, care au loc una după alta.

Tragedie după tragedie…ni se trage de la șmecherie… Dar până când?!”, este mesajul lui Smiley, transmis în mediul online.

Citește și: Mama lui Smiley a spus tot adevărul despre relația pe care o are cu Gina Pistol: „Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este”

Gina Pistol, mesaj neaşteptat la aproape trei luni de la nunta cu Smiley

Gina Pistol s-a căsătorit cu Smiley, în urmă cu doar câteva luni. Ce doi sunt împreună de mai mulți ani și au devenit părinții unei fetițe, micuța Josephine. Ambii au reușit, de-a lungul timpului, să își clădească două cariere de succes, Gina în televiziune, iar Smiley în industria muzicală.

La aproape trei luni de la nunta cu Smiley, Gina Pistol a postat un mesaj neașteptat pe rețelele sociale. Vedeta a distribuit un videoclip care i-ar putea pune pe gânduri pe urmăritori.

Mesajul respectiv se referă la faptul că, în fiecare relație, unul dintre parteneri se sacrifică mai mult. La un moment dat, însă, s-ar putea ca acea persoană să se sature să facă totul pentru ca lucrurile să meargă în cuplu.

În fiecare relație există persoana care spală vasele și persoana care le lasă să se înmoaie. Corect? Nu le lasă să se înmoaie, știe că le vei face tu. Doar te așteaptă, după un timp nu mai suporți”, este mesajul postat de Gina Pistol pe Instastory.