Smiley și Gina Pistol și-au făcut bagajele și au plecat! Destinația exclusivistă în care au mers cele două vedete cu o săptămână înainte de nuntă

Smiley și Gina Pistol și-au făcut bagajele și au plecat cu doar o săptămână înainte de nuntă. Pregătirile pentru marele eveniment le-a obosit pe cele două vedete care au decis să ia o pauză și să plece undeva departe de România.

18 mai 2023, 08:36
Smiley și Gina Pistol și-au făcut bagajele și au plecat! Destinația exclusivistă în care au mers cele două vedete cu o săptămână înainte de nuntă
Smiley și Gina Pistol și-au făcut bagajele și au plecat! Destinația exclusivistă în care au mers cele două vedete cu o săptămână înainte de nuntă

Destinația exclusivistă în care au mers cele două vedete cu o săptămână înainte de nuntă. Smiley și-a luat viitoarea soție și a plecat la mii de kilometri distanță de casă chiar cu o săptămână înainte de marele pas pe care cei doi urmează să îl facă.

Citește și Gina Pistol și Smiley se pregătesc de nuntă. Artistul a dezvăluit că abia așteaptă să petreacă cu prietenii până în zori. Ce meniu le-au pregătit invitaților

Destinația exclusivistă în care au mers cele două vedete cu o săptămână înainte de nuntă

Cântărețul le-a dezvăluit fanilor săi de pe rețelele de socializare că și-a scos iubita în oraș, însă nu este vorba de București, ci de Londra.

Cu toate acestea, plecarea lui Smiley și a Ginei Pistol nu este un moft, așa cum ar fi tentați foarte mulți să creadă, ci au mers în Marea Britanie cu treabă.

Artistul a mers în Marea Britanie pentru că lucrează intens la mai multe piesele pe care urmează să le lanseze așa că a decis să îmbine utilul cu plăcutul. După ce își termină treaba la studio, Smiley se bucură de frumusețile Londrei alături de logodnica sa superbă.

„Am obosit de la atâtea pregătiri de nuntă. Așa că am luat-o pe viitoarea mea nevastă și am plecat un pic la Londra să mai schimbăm atmosfera. Am împachetat light, am și înfășurat bagajele și ne-am luat zborul. Londra ne-a întâmpinat cu căldură, la propriu, soare și voie bună. Am scos-o pe Gina Pistol în oraș… în alt oraș”, le-a povestit Smiley fanilor săi de pe Instagram.

Viitorii miri se bucură de vremea frumoasă și de mesele luate în liniște pentru că fiica lor, Josephine, nu-i însoțește.

Gina Pistol și Smiley urmează să-și unească destinele într-o ceremonie care va avea loc în cursul zilei de sâmbătă, 27 mai. Aceștia vor fi doi miri atipici, după cum a dezvăluit designerul care se ocupă de ținutele lor.

Ce declarație de dragoste superbă i-a făcut Gina Pistol lui Smiley înainte de nuntă

Gina Pistol își surprinde de fiecare dată partenerul de viață, iar de această dată frumoasa prezentatoare TV i-a transmis un mesaj emoționant lui Smiley, pe contul lui personal de Instagram. Gina Pistol se simte o femeie împlinită din toate punctele de vedere și de fiecare dată îi amintește acest lucru și partenerului ei.

”El nu este doar bărbatul meu, el este casa mea, odihna mea, inima mea și locul meu sigur”, a scris Gina Pistol pe un Instastory. Această declarație de dragoste vine la scurt timp după ce cuplul și-a anunțat intenția de a-și uni destinele și de a merge în fața altarului.

”Tot timpul aceasta a fost răspunsul: că o să vă anunț eu și evident că anunțul nu pot să îl fac singur. Suntem împreună aici și vrem să vă anunțăm că am decis să ne căsătorim. Am decis să ne căsătorim. Decizia am luat-o acum doi ani, acum un an și jumătate. Bine că, probabil, noi am luat decizia cu mult timp înainte, dar am verbalizat-o…Nu am conștientizat fix momentul acesta, dar uite că suntem după șase ani și jumătate de relație tot împreună, tot acasă”, a declarat Smiley într-un videoclip de pe canalul său de Youtube, scrie Fanatik.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de peste 6 ani, dar abia în 2020 și-au făcut publică relația, atunci Gina anunțând și că este însărcinată. În 2021, fosta moderatoare de la Antena 1 a dat naștere unei fiice pe nume Josephine, care a făcut-o mamă pentru prima oară.

Citește și Smiley și Gina Pistol, ultimele detalii despre marele eveniment. Când va avea loc nunta anului în showbiz