Smiley și Gina Pistol, ultimele detalii despre marele eveniment. Când va avea loc nunta anului în showbiz

Smiley și Gina Pistol se pregătesc pentru marele eveniment. În timp ce viitoarea mireasă e stresată cu pregătirile, viitorul mire e ocupat cu promovarea piesei "Aia e", pe caretocmai a lansat-o.

09 mai 2023, 17:12
Smiley și Gina Pistol, ultimele detalii despre marele eveniment. Când va avea loc nunta anului în showbiz
Smiley și Gina Pistol, ultimele detalii despre marele eveniment. Când va avea loc nunta anului în showbiz

Smiley și Gina Pistol, ultimele detalii despre nuntă. Cei doi au însă timp și de distracție şi postează poze editate, filmulețe și glume legate de căsnicie.

Atfel, în dreptul unei poze editate cu Snapchat sau cu FaceApp, în care el apare bătrân, cărunt și ridat, iar Gina Pistol este tânără și fresh, Smiley a scris un mesaj autoironic: „Căsătoria a fost cea mai bună decizie din viața mea. Andrei (39 de ani)”. De altfel, cei doi nu scapă nici un prilej pentru a face haz de necaz, iar într-un video distribuit pe reţelele de socializare în care tocmai se pregătesc să facă dragoste sunt întrerupţi de micuţa Josephine, care strică „Mama!”.

Citeşte şi: Imagini din vila de lux unde locuiesc Smiley şi Gina Pistol. Valorea casei este de 300.000 de euro

Trecând la lucruri serioase, Smiley și Gina Pistol au explicat într-un videoclip publicat pe YouTube, cum a fost cererea în căsătorie, care este povestea inelului, dar și ce rol a avut fiica lor, Josephine, în scenariul momentului.

„Era o seară normală, de familie, noi trei, pregăteam cada pentru băiţa fetiţei noastre și spălam cada, eram cu mâinile pline de spumă. Andrei se juca cu Josephine, în dormitor, când m-a strigat: „Gina, vii puțin?”. Eu am ieşit din baie, eram plină de spumă. Zic: „Ce este?”. Josephine avea o cutiuță în mână şi mă gândeam de ce roade cutia aia. Andrei s-a apucat să zică ceva, dar nu am auzit începutul, pentru că Josephine rodea cutia aia, eu cu mâinile pline de spume. Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Dar l-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față!”, a dezvăluit Gina Pistol.

„Noi deja am trimis invitațiile la nuntă, este un eveniment pe care noi nu-l ținem secret și ne-am dori să aflați de la noi detaliile acestei căsătorii. Nunta este luna viitoare. Suntem pe pregătiri, pe detalii. Sunt 200-300 de persoane, cam așa”, a spus şi Smiley.

Citeşte şi: Gina Pistol şi Smiley i-au luat prin surprindere pe fani. „Am făcut-o şi pe asta!” VIDEO

Smiley şi Gina Pistol sunt împreună de şase ani, iar cu doi ani în urmă au devenit părinţii unei fetiţe, Josephine.