SMS-uri pentru Oana Zăvoranu de la vrăjitoare: Vadim s-a tratat de impotenţă la vrăjitoarea Lucreţia

Scandalul vrăjitoarelor se extinde. "O expertă" în tratarea impotenţei, vrăjitoarea Lucreţia, l-ar fi avut drept client pe preşedintele PRM, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor. Oana Zăvoranu a primit această informaţie chiar de la vrăjitoarea Vanessa.

RomaniaTV.net
21 dec. 2011, 08:40
SMS-uri pentru Oana Zăvoranu de la vrăjitoare: Vadim s-a tratat de impotenţă la vrăjitoarea Lucreţia

Jurnaliştii de la Cancan au publicat o serie de SMS-uri prin care Vanessa încearcă să o convingă pe Oana Zăvoranu să îşi retragă acuzaţiile la adresa sa, inclusiv printr-o ofertă să o împace cu unii dintre duşmani, printre care şi preşedintele PRM.

Cum Zăvoranu a declinat oferta, Vanessa a revenit cu detalii picante despre faptul că Vadim Tudor ar fi fost şi el la vrăjitoare pentru a-şi rezolva disfuncţiile sexuale şi pentru a obţine scaunul de preşedinte.

Vadim sa nu mai rida de tine casi el a fost la vrajitoare exista probe„, este SMS-ul trimis de Vanessa Oanei Zăvoranu.

Nici aceste detalii nu au îmbunat-o pe Oana Zăvoranu, care în continuarea îşi vrea banii înapoi. În aceste condiţii, vrăjitoarea dă mai multe detalii.

Daca te mai supara Vadrim dai replica ca afost la vraji Lucretia si a cerut sa fie presedinte si nu ia acceptat oruga in genunchi. Afost ipotent si ff bolnav dadorita ei mai face ses si e sanatos si osa es pe post„, a scris vrăjitoarea în ultimul mesaj.