Soarele in conjunctie cu Mercur retrograd in Gemeni. Cele patru faze ale lui Mercur!

In ceea ce priveste ciclurile lui Mercur, acstea sunt perioade excelente pentru proiecte pe care sa le finalizezi in patru luni.

22 mai 2022, 21:11
Soarele in conjunctie cu Mercur retrograd in Gemeni. Cele patru faze ale lui Mercur!

Soarele face conjunctie cu Mercur retrograd la 0 grade in Gemeni. Conjunctia dintre Soare si Mercur (cand Mercur este retrograd) marcheaza inceputul unui nou ciclu. Cu atat mai mult cu cat aceasta se petrece la 0 grade. Indiferent de zodie, punctul 0 este deosebit de puternic, care poarta energia unui nou inceput.

Daca ai in minte orice proiect care care Mercur este responsabil (scris, comunicare, calatorii, social media), acum este un moment celestial remarcabil.

Mercur ca „Luna noua” – Incepe un nou proiect
Asa cum Luna are ciclurile ei, si Mercur le are pe ale sale. In fiecare an avem aproximativ trei cicluri care dureaza fiecare 116 zile. Mercur retrograd in conjunctie cu Soarele este similar Lunii noi. Adica este timpul sa incepi ceva nou.

Mercur retrograd afectează grav comunicarea şi relaţiile. Previziuni pentru a doua jumătate a lunii mai, realizate de astrologul Cristina Demetrescu
In timpul Lunii noi (Luna face conjunctie cu soarele) este momentul perfect sa incepi o activitate pe care o poti finaliza pana la finalul lunii.

In timpul ciclurilor lui Jupiter (Jupiter face conjunctie cu Soarele o data pe an) este o perioada excelenta sa initiezi un proiect pe care il poti finaliza intr-un an.

In ceea ce priveste ciclurile lui Mercur, acstea sunt perioade excelente pentru proiecte pe care sa le finalizezi in patru luni.

Cele patru faze ale unui ciclu Mercurian
Un ciclu de-ale lui Mercur are patru faze.

Faza I – Observatia (21 mai – 3 iunie 2022)
Faza 1 incepe cu conjunctiva inferioara a lui Mercur cu Soarele si dureaza pana cand Mercur iese din retrograd. In acest moment Mercur genereaza un simt al claritatii, al descoperirii scopului. Iti pot veni idei legate de noua directie spre care sa indrepti actiunile. Nu este neaparata nevoie sa si actionezi acum, ci doar sa te pregatesti. Scrie-ti planul pe hartie sau cauta surse de inspiratie pentru ceea ce urmeaza sa faci.

Horoscop Urania 21 – 27 mai 2022. Vechile nemulţumiri răbufnesc. Relațiile de prietenie trec printr-o perioadă plină de provocări!
Faza II – Prototipul (4 iunie – 16 iulie 2022)
Acesta faza incepe cu Mercur direct si se finalizeaza cu conjunctia superioara a lui Mercur cu Soarele. Mercur are o viteza mai mare acum si genereaza o forta mentala intensa. Este un moment perfect sa mergi inainte cu planurile stabilite in faza I.

Faza II este o perioada excelenta de creatie, de testare a diverselor elemente din planul facut. Incearca abordari diferite.

Faza III – Actioneaza (17 iulie – 9 septembrie 2022)
Acesta faza incepe cu Mercur in conjunctia superioara cu Soarele si se finalizeaza cand Mercur revine in retrograd, din nou. Acestea este un punct culminant si e nevoie sa actionezi. Daca ai facut planul, ai facut prototipul, acum a venit momentul sa materializezi cee ace ai planuit. Da viata proiectului tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.