Soarta ţării stă într-un cont de Facebook la Brăila! Fostul şi actualul prefect se ceartă pe parola contului

Cătălin Boboc, noul prefect al Brăilei şi fostul prefect, George Paladi îşi trimit de câteva zile mai multe înţepături în spaţiul public. În mod normal, schimbarea de la prefectură se făcea cu decenţă, însă de dată aceasta nu a fost posibil.

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 11:27
Soarta ţării stă într-un cont de Facebook la Brăila! Fostul şi actualul prefect se ceartă pe parola contului

Între fostul prefect al judeţului, propus de PSD şi actualul prefect, din partea PNL, există de o perioadă de timp un conflict asemănător unei hârjoneli dintre doi cocoşi. Situaţia reprezintă o premieră la Brăila deoarece în mod normal schimbările de prefecţi se făceau în linişte, însă de data aceasta a nevoie de intervenţia reprezentaţilor Guvernului.

Încă de când s-a instalat în noua funcţia, Boboc nu a ratat nicio ocazie să arunce săgeţi la adresa celui pe care l-a înlocuit. Actualul prefect a acuzat vechea conducere a instituţie de neprofesionalism în gestionarea situaţiei pestei porcine africane.

Mai mult decât atât, Cătălin Boboc şi-a asumat mai multe realizări inexistente, cum ar fi dotarea Direcţiei Sanitare Veterinare Brăila cu un incinerator de cadavre de animel care exista în instituţie de 10 ani. Însă, ultima săgeată către fostul prefect întrece limita, actualul prefect se ceartă pe contul de Facebook al Instituţiei Prefectului. Surse din Prefectură susţin că Paladi, cel care a creat contul, refuză să predea parola, fapt ce îl scoate din sărite pe Boboc, care ameninţă că îl va da în judecată.

„Soarta ţării stă, aşadar, într-un cont de Facebook. Ce mai contează că bugetul judeţului este subdimensionat, că investiţiile de infrastructură sunt aproape abandonate? Important este să rezolvăm chestiunile pe reţelele de socializare. Administraţia ţării a ajuns o bătaie de joc!”, a comentat un important funcţionar public din Prefectura Brăila. 

Paladi: „Nimeni nu m-a contactat pentru a cere vreo parolă”

Fostul prefect al Brăilei susţine printr-o postare pe contul oficial de Facebook faptul că nimeni nu l-a contactat pentru a-i cere parola contului, care a fost creată de echipa sa pentru a crea o imagine asupra instituţiei şi de către echipa. „Niciunul dintre cei care au comentat(unii chiar au numărul meu de telefon) nu au sunat sa verifice informația”