ŞOC. Un fotbalist din Liga l renunţă la fotbal şi pleacă la muncă în străinătate FOTO

Un fotbalist din Liga l îşi atârnă ghetele în cui şi pleacă la muncă în Statele Unite ale Americii! S-a săturat să-şi aşteaptă şansa de a demonstra ce poate, aşa că a decis să-şi ia soarta în propriile mâini!

21 iul. 2019, 10:10
ŞOC. Un fotbalist din Liga l renunţă la fotbal şi pleacă la muncă în străinătate FOTO

Considerat unul dintre cei talentaţi portari ai generaţiei sale – 1995, Răzvan Petrariu, legitimat la FC Voluntari nu a reuşit să-i convingă pe antrenorii care s-au perindat în jurul echipei, în ultimii patru ani, să-i acorde mai multe şanse între butur, scrie spynews.ro. Cu 12 meciuri în toată această perioadă, Petrariu a decis că nu se mai regăseşte şi nu mai face cu bucurie această meserie, şi pregăteşte viza pentru Statele Unite ale Americii.

Citeşte şi Programul etapei a III-a a Ligii I. CFR Cluj-Dinamo Bucureşti se joacă în 27 iulie, de la ora 21.00

„Am renunțat din cauza faptului că nu primeam nicio şansă, mereu eram al treilea portar. Rar s-au bazat pe mine, când am jucat cu Claudiu Niculescu am prins 10 meciuri. Jucasem bine. Aveam o perspectivă bună, dar tot au adus portar. A venit Mincă marţi şi sâmbătă a intrat titular. Decât să mă duc să mă chinui la Liga 3…”, a spus Răzvan Petrariu pentru Prosport.

Este conştient că viaţa de peste ocean nu este deloc uşoară, însă este convins că trebuie să schimbe ceva, deoarece viitorul său luminos se clatină şi trebuie să ia atitudine.

„Decât să prelungesc agonia, să mă trezesc la 28-29 de ani fără să realizez nimic, am luat decizia de a renunţa. E o decizie definitivă, aici nu am de gând să fac fotbal”.Probabil voi lucra pe TIR, încă nu sunt decis 100%. Am mai multe posibilităţi, eu de-abia am ajuns. Sunt prins încă de Voluntari. Încă n-am reziliat contractul cu ei. Deci nici n-aş putea să merg în altă parte oricum.Eu am fost de acord cu rezilierea, dar ei au fost prinşi cu jucătorii, cu pregătirile şi n-am mai apucat să semnez nimic. Şi am plecat, aveam deja bilet, nu puteam să mai aştept”, potrivit aceleiaşi surse.