ŞOC! Guţă, din nou tată?! Beyonce: „Sunt însărcinată în 5 luni!”

Beyonce de România l-ar putea face tată pe Nicolae Guţă pentru a douăsprezecea oară, dacă ne luăm după ultimele sale declaraţii.

RomaniaTV.net
26 ian. 2015, 12:59
ŞOC! Guţă, din nou tată?!  Beyonce: „Sunt însărcinată în 5 luni!”

Recent, paparazzi SpyNews au surprins-o pe Beyonce de România mergând la aceeaşi clinică unde în urmă cu şase luni a adus-o pe lume pe micuţa Anais. Însoţită de o prietenă, Mădălina Dumitru a ajuns la clinică foarte zâmbitoare şi relaxată.

Cum a reacţionat Beyonce de România când a aflat că Narcisa e GRAVIDĂ cu Guţă

Întrebată de paparazzi care este motivul pentru care a venit la clinică, actuala iubită a manelistului Nicolae Guţă nu a răspuns nimic, însă când i s-a adresat binecunoscuta întrebare: „Eşti însărcinată?”, artista a răspuns: „Sunt însărcinată în 5 luni. Nicolae află acum!”.

Dacă în urma consultului, Mădălina Dumitru va anunţa oficial că este însărcinată, şansele ca de data aceasta să nască un copil perfect sănătos scad considerabil, deoarece în urmă cu o lună cântăreaţa suferea numai puţin de şase intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare, intervenţii care nu ar fi trebuit fie realizate daca Beyonce de România declara că este însărcinată.

Citeşte şi  Beyonce de România riscă să-şi lase fetiţa fără mamă. Viaţa ei este ÎN PERICOL. Verdict ULUITOR al medicilor