Şoc în clanul Corduneanu. I-a dat teroare: „Când pun mâna pe ea o să-i bag picioare pe gât!”

Un adevărat război este gata să izbucnească în clanul Corduneanu, după ce mai multe imagini compromițătoare cu soția lui Adrian "Beleaua" Corduneanu, zisă "Diamantul roz", ar fi fost puse în circulație.

23 feb. 2021, 11:57
Şoc în clanul Corduneanu. I-a dat teroare: „Când pun mâna pe ea o să-i bag picioare pe gât!”

Şoc în clanul Corduneanu. Totul ar fi pornit după ce o nepoată a Cordunenilor ar fi pus în circulație câteva imagini compromițătoare cu soția lui Adrian „Beleaua” Corduneanu. Potrivit stenogramelor unor înregistrărintrate în posesia Cancan, răspunsul liderului Cordunenilor nu a întârziat să apară.

Şoc în clanul Corduneanu

Adrian „Beleaua” Corduneanu s-a dezlănțuit la adresa nepoatei, căreia i-a transmis un mesaj extrem de dur. „Să îi spui Alexandrei așa: „Când pun mâna pe ea o să-i bag picioare pe gât!”. Să nu mai calce în Iași că îi scot totul pe nas. O nenorocesc, ascultați asta la mine. Să vezi ce-i fac eu dacă o prind”, a fost reacția lui Adrian Corduneanu.

Membri ai clanului Corduneanu au ajuns la spital după ce s-au bătut cu fostul boxer Viorel Oarză

Mama Cordunenilor s-a implicat în dispută şi i-ar fi dat replica fiului său. „De ce vorbești de Alexandra, de ce faci rău familiei? Tu o bați pe Alexandra, nu o mai bate pe Alexandra, bate-ți dușmanii de lângă tine. O bați pe Petronela, o bați pe Alexandra, îl bați pe George, mâine, poimâine spui că vrei să mă bați și pe mine. Și așa mi-ai zis că îmi pui masa în cap la ziua lui Bogdănel!” a spus mama lui Adrian Corduneanu.

Clanul Corduneanu şantaja videochatiste cu plata în criptomonede

Cancan a aflat că Ramona, soţia lui Adrian „Beleaua” Codruneanu, ar fi avut o escapadă cu un cunoscut membru al grupării „Giulești”, specializată în furturi de bancomate și spargeri de societăți comerciale. Soția lui Adrian Corduneanu ar fi fugit de acasă pentru „Expres”, fratele afaceristului Sheriff, patronul unei renumite firme de taxi. Din câte se pare,  celebrul Sheriff ar fi intervenit în dispută și a sfătuit-o pe Ramona să se întoarcă acasă pentru a evita o dispută de zile mari cu temutul clan al Cordunenilor.