Şoc în fotbal! Se cere FALIMENTUL lui CFR Cluj în INSTANŢĂ. Datorii uriaşe ale campioanei României

CFR Cluj a trecut cu 1-0 de Djurgarden şi pleacă favorită în play-off-ul cu KuPS Kuopio, dar problemele de la campioana României sunt uriaşe! Vineri, a fost termen într-un proces pe care gruparea din Gruia îl are cu fostul sponsor tehnic, Joma, în care s-a cerut falimentul clubului!

25 sept. 2020, 08:41
Şoc în fotbal! Se cere FALIMENTUL lui CFR Cluj în INSTANŢĂ. Datorii uriaşe ale campioanei României

Teodor Luca, șeful Joma România, a dezvăluit pentru GSP care sunt problemele firmei sale cu echipa lui Dan Petrescu.

Scandal la CFR Cluj după câştigarea campionatului: „Nu suntem plătiţi din martie, e inadmisibil!”

„Este adevărat că am solicitat în instanță falimentul lui CFR Cluj, pentru nerespectarea prevederilor contractului semnat în luna mai 2017. A fost termen la Tribunalul Cluj, dar judecarea cauzei s-a amânat datorită faptului că avocații au solicitat la Înalta Curte de Casație și Justiție, strămutarea cauzei la altă instanță competentă. Dezamăgirea este că am constatat încă o dată că cei de la CFR Cluj nu-și respectă promisiunile. În mai 2017, în urma promisiunilor făcute de proprietarul clubului, am semnat documentele prin care renunțam la procesul prin care solicitam celor de la CFR Cluj peste 500.000 de euro, ca daune contractuale, în urma contractului din perioada 2010-2016. Am crezut în promisiunile celor de acolo, doar ca să poată ieși din insolvență și să nu fie compromisă investiția de peste 5,5 milioane de euro, prin plata datoriilor de atunci”, a declarat Teodor Luca.

Dezvăluiri-bombă! Legătura dintre Băsescu şi titlurile câştigate de CFR Cluj şi Unirea Urziceni. „Totul se juca în culise!”

„Am semnat documentul de renunțare la plata a jumătate de milion de euro, cu condiția semnării și derulării unui contract pentru o perioadă de 4 + 4 ani, pentru ca în această perioadă de timp să încercăm recuperarea unei părți din suma solicitată în instanță la acea dată. Eu m-am ținut de toate promisiunile, scrise sau discutate. Cei de acolo nu au mai făcut plățile din octombrie 2019, iar în acest răstimp am primit doar promisiuni. Văzând că au semnat cu alt partener tehnic, deși ei nu au reziliat contractul cu noi, cu regret am constatat că am ajuns la vorba avocaților mei care-mi spunea că cei de la CFR Cluj nu se vor ține de promisiuni și vom ajunge în instanță. Astfel că am introdus cerere de faliment și solicităm sumele datorate, penalitățile de întârziere și clauzele de reziliere unilaterale, în valoare de peste 370.000 de euro, la care se vor adăuga sume de aceeași valoare cu daune interese, conform clauzelor prezentului contract”, a adăugat Teodor Luca.