ŞOC ÎN HANDBAL. CSM Bucureşti, prima înfrângere în campionat după 18 LUNI

CSM București a pierdut la Craiova, 21-23 cu SCM, deși a jucat cu toate vedetele. Oltencele au reușit meciul sezonului ambiționate de valoarea adversarelor. Este prima înfrângere pentru "tigroaice" după 38 de victorii consecutive în campionat.

07 mart. 2018, 16:47
ŞOC ÎN HANDBAL. CSM Bucureşti, prima înfrângere în campionat după 18 LUNI

SCM Craiova a reușit, miercuri, marea surpriză a campionatului, trecând cu 23-21 de CSM București! „Tigroaicele” vin după o perioadă în care nimic parcă nu se leagă în jocul echipei. În Liga Campionilor au remizat acasăcu Rostov, au pierdut la Gyor şi au învins cu emoţii pe Midtjylland.

Primăria Capitalei face public SALARIUL primit de Cristina Neagu la CSM Bucureşti. COMUNICAT OFICIAL PMB

Jocul slab al echipei e pus și pe evoluția sub așteptări a celor două jucătoare care dau tonul la CSM: Cristina Neagu și Isabelle Gullden. CSM a fost ținută și la Craiova în joc de evoluția celor doi portari, care au fost singurele handbaliste care au dat satisfacție. CSM joacă sâmbătă la Rostov meciul decisiv pentru a ocupa locul 2 în Grupa I Principală din Liga Campionilor.

SCM Craiova 23 Elisei 6, Pricopi 5, Zamfir 4, Nikolici 3, Klikovac 2, Rădoi 1, Vizitiu 1, Popescu 1. Antrenor: Bogdan Burcea.
CSM București 21 Neagu 5, Hagman 5, Curea 4, Gullden 3, Jorgensen 1, Jacobsen 1, Ungureanu 1, Frafjord 1. Antrenor: Helle Thompsen.

Clasament: 1. CSM București 54p (19 jocuri), 2. SCM Craiova 42 (18 jocuri), 3. HCM Rm. Vâlcea 39 (19 jocuri).