Şoc în judo! Antrenorul lotului masculin, suspendat înainte de CM. Alina Dumitru şi-a dat demisia!

Publicat: Miercuri, 29 August 2018 15:36 // Actualizat: Miercuri, 29 August 2018 15:36 // Sursa: romaniatv.net

Adrian Croitoru, antrenorul lotului masculin, a fost suspendat brusc din funcție ănainte cu trei săptămâni de startul CM de judo din Azerbaijanși nu se va mai ocupa de pregătirea turneului. De asemenea, Alina Dumitru și-a dat demisia din Comitetul Director al FR Judo.

Adrian Croitoru refuză să facă vreun comentariu pe această temă spunând că așteaptă o comunicare oficială, dar președinele FRJ, Cozmin Gușă, a oferit o reacție.

"Adrian Croitoru a fost suspendat din funcție din două motive. Pe de o parte sunt rezultatele foarte slabe ale băieților, mult sub așteptări. La mondialele de anul trecut, de la Budapesta, au ieșit toți din primul tur, iar la ultimele turnee de probă pentru mondialele de acum, la Zagreb și la Budapesta, au ieșit - la fel - toți din primul tur, cu o singură excepție - Raicu, la 73 kg. Al doilea motiv se leagă de faptul că a generat o situație tensionată și o atitudine îndreptată împotriva antrenorului japonez pe care l-am adus cu mari eforturi la lot. Înțeleg că după ce a aflat decizia de suspendare a avut o discuție directă cu japonezul, căruia, printre altele, i-a spus că nu e normal ca românii să fie antrenați de străini. Am luat această decizie la propunerea lui Florin Bercean și a lui Victor Bălășoiu, care au prezentat toată această situație", a spus Gușă.

Nici la nivelul federației spiritele nu sunt liniștite. Alina Dumitru și-a dat demisia din Comitetul Director al FRJ, însă motivele încă nu se cunosc până în acest moment!

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adrian Croitoru Alina Dumitru C; JUDO demisie FR Judo suspendare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H