Şoc în lumea muzicii, a murit la varsta de 31 de ani. A fost găsit fără suflare în maşină la prima oră a dimineţii

Conform postului de radio caraibian WZPP Radio, Jo Mersa Marley ar fi fost găsit în maşina sa marţi dimineaţă.

28 dec. 2022, 12:53
Şoc în lumea muzicii, a murit la varsta de 31 de ani. A fost găsit fără suflare în maşină la prima oră a dimineţii

Doliu in lumea muzicii. Jo Mersa Marley, nepotul lui Bob Marley, a murit subit.  Mai multe surse, între care TMZ, vorbesc despre astm. Conform postului de radio caraibian WZPP Radio, Jo Mersa Marley ar fi fost găsit în maşina sa marţi dimineaţă. Staţia a indicat că el era căsătorit şi are o fiică.

„Sunt profund întristat de vestea morţii artistului Joseph Marley, fiul starului reggae Stephen Marley şi nepotul superstarului reggae Bob Marley”, a scris Andrew Holness, prim-ministrul din Jamaica, pe Twitter.

Fiul cântăreţei Sinead O’Connor, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis
„Moartea sa prematură, la vârsta de 31 de ani, este o mare pierdere pentru următoarea generaţie de muzicieni”, a continuat el. Fie ca el să găsească odihnă veşnică în timp ce plângem pierderea lui…”.

Născut în Jamaica în 1992, Jo Mersa Marley s-a mutat la Miami la vârsta de 11 ani. Tatăl său, Stephen Marley, a făcut parte din Ziggy Marley and the Melody Makers, un grup înfiinţat împreună cu fraţii şi surorile sale Ziggy, Sharon şi Cedella Marley. Jo Mersa Marley a crescut înconjurat de muzică şi de muzicieni.

După liceu, el a făcut studii de inginer de sunet lansându-şi propriile proiecte muzicale, potrivit revistei People. Primul său EP, „Comfortable”, a fost lansat în 2014. Al doilea, intitulat „Eternal”, a apărut anul trecut.

Doliu în lumea muzicii, în Ajunul Crăciunului. Solistul trupei Faithless a murit la 65 de ani