ŞOC ÎN SHOWBIZ. Bogdan Iordache de la PUTEREA DRAGOSTEI, reţinut de poliţia turcă pe aeroportul din Istanbul

Bogdan Iordache, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la ”Puterea Dragostei” din primul sezon al show-ului fenomen moderat de Andreea Mantea, trebuia să se întoarcă și el, în România, alături de colegii lui, Roxana, Iancu, Simona, Alex Bobicioiu, Thalida și Beni.

15 iul. 2019, 07:16
ŞOC ÎN SHOWBIZ. Bogdan Iordache de la PUTEREA DRAGOSTEI, reţinut de poliţia turcă pe aeroportul din Istanbul

Doar că, din păcate pentru el, în momentul în care a dorit să se întoarcă în România, problemele lui Bogdan Iordache au început să apară, iar Poliția turcă, intransigentă, l-au reținut fără comentarii pe aeroportul din Istanbul, scrie wowbiz.ro.

Foștii concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei” au revenit în România, după aproape 8 luni de competiție. După finala de sâmbătă emisiunii, sezonul 1, concurenții Roxana, Simona, Thalida, Alexandru Bobicioiu, Beni şi Iancu (cei care locuiesc sau aveau treaba în Capitală) au ajuns pe aeroportul Otopeni, pentru a-i revedea pe cei dragi lor. Din gașca lor lipsea însă Bogdan Iordache, concurentul de la „Puterea dragostei” având probleme serioase cu poliția turcă, pe aeroportul din Istanbul.

Citeşte şi Bătaie cu pumnii şi picioarele la „Puterea Dragostei”. De aici a plecat totul: „Ai faţă de ţăran, zici că ai dat cinci ani cu cazmaua!”

„Trebuia să vină și Bogdan Iordache. Doar că l-a reținut Poliția”, ne-a spus Alex Bobicioiu. Motivul ni l-a explicat mai volubila Roxana, relaxată ca de obicei. „Nu l-au recunoscut după poza din pașaport. El era chel în poză, acum are păr, li s-a părut suspect, l-au reținut acolo. O să se întoarcă în altă zi, cred”, ne-a spus Roxana, una dintre cele mai iubite concurente ale emisiunii „Puterea Dragostei”.

Bogdan Iordache revine în România în această noapte, cu alt avion

Din fericire pentru Bogdan Iordache, totul s-a terminat cu bine pe aeroportul din Istanbul. Cu ajutorul staff-ului emisiunii, lucrurile s-au lămurit și Bogdan Iordache a fost lăsat, până la urmă, să plece din Turcia cu destinația România. El va ateriza în această noapte, staff-ul emisiunii-fenomen „Puterea dragostei” fiind nevoiți să îi cumpere fostului concurent ghinionist un alt bilet de avion, pe o altă cursă, Bogdan pierzând avionul care i-a adus în țară pe colegii săi.

Surpriza cea mare pentru toată lumea a fost absența celorlalți concurenți. Însă Simina și Alex Zănoagă au ales să meargă acasă la Simina, direct la Timișoara, iar Jador, Bianca, Mary și Bogdan Mocanu au rămas în Turcia, pentru a participa la noul sezon, care va începe luni, 15 iulie, după cum Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, a anunțat.