Şoc în showbiz, a fost părăsită de iubit chiar înainte de Crăciun. Bărbatul a plecat de acasă la altă femeie

Marilu Dobrescu e una dintre vloggerițele în plină ascensiune din România. Tânăra are un canal de Youtube urmărit de aproape sute de mii de subcribers, iar pe Instagram are peste130.000 de fani.

29 dec. 2022, 20:04

Marilu Dobrescu a fost părăsită de iubitul său chiar înainte de Crăciun. Faimoasa creatoare de conținut de pe Tiktok a povestit una dintre cele mai triste amintiri din viața sa, atunci când a fost părăsită de iubit.

Drama a început pentru Marilu Dobrescu cu trei zile înainte de Crăciun, atunci când iubitul ei a anunțat-o că va pleca de acasă de sărbători. Aceasta mărturisit că era într-o relație toxică și bărbatul cu care avea o relație o folosea și o manipula.

„În fine, deci prințului i s-a pus pata la un moment dat, că trebuie să ia o pauză, să plece de acasă. Totul s-a petrecut cu 3-4 zile înainte de Crăciun”, a povestit vedeta.

Așa că Marilu Dobrescu a aflat abia ulterior că bărbatul a plecat de acasă spunându-i că vrea să ia o pauză de la această relație, dar a ajuns în brațele altei femei pe care a cunoscut o prin rețelele de dating online.

Despărţirea sfârşitului de an. Feli Donose şi tatăl fetiţei s-au despărţit: „Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit”
Faimoasa tânăra a povestit că a trecut printre cele mai grele clipe din viața ei pentru că în loc să împodobească bradul de Crăciun cu familia a stat tristă deoarece fusese părăsită de iubit.

Marilu Dobrescu a fost cerută în căsătorie după ce a fost înșelată

Marilu Dobrescu a mai povestit că bărbatul respectiv s-a întors la ea după aceste escapade romantice cu alte femei și chiar a cerut-o de nevastă. Marilu Dobrescu a povestit că se despărțit de acel bărbat pentru că și-a dat seama că nu era deloc o persoană bună.  ”Cea mai frumoasă patinatoare din lume” a dezvăluit ”secretul” ultimei mari lovituri din…

„A fost pentru prima dată în viața mea când am stat singură, am împodobit bradul singură, tristă. Familia mereu mă avertiza că stau lângă un om toxic. Eu eram singură acasă, plângând.

Omul nostru, de fapt, înainte să plece de acasă, a căutat pe Tinder ținte la care să se ducă, după ce mă părăsește. A stat pasager la ele, după care a decis să se întoarcă la mine acasă. Apoi s-a întors și m-a cerut de soție”, a spus Marilu Dobrescu, pe TikTok.

Marilu Dobrescu a fost la un pas să concureze în emisiunea ” Bravo, ai stil!”, însă nu a trecut de preselecții. În schimb, a continuat să pozeze HOT pentru contul ei de Instagram, afișând unele din cele mai elegante ținute.

Theo Rose rupe tăcerea despre despărţirea de Alex Leonte. „A fost greu să mă obişnuiesc, a fost grea separarea”
Are numeroase clipuri pe Youtube, însă cel mai popular este unul intitulat ”Ce prostii am făcut în liceu?”, cu peste 620.000 de vizualizări. Frumoasa roşcată și-a început activitatea în mediul online în urmă cu aproximativ cinci ani. Marilu recunoaşte că nu a fost deloc uşor la început, însă a ştiut foarte bine ce îşi doreşte de la viaţă.

„În primul rând am ştiut foarte bine ce vreau să fac. În trecut am făcut modeling mai mulţi ani, nu mi-a plăcut faptul că eram ca o bucată de carne în faţa oamenilor care mă fotografiau pentru anumite branduri şi am zis că trebuie să fac ceva şi cu creierul meu. Am zis că vreau să fac ceva mai mult decât a sta în faţa pozelor. Şi uite aşa am zis că vreau să încep acest traseu prin a-mi crea un brand personal care să fie foarte autentic. Adică tot ce fac eu are la baza viaţa mea, întâmplări prin care am trecut, experienţe.”, a povestit vloggerița.