Şoc în showbiz, a murit la 21 de ani din cauza drogurilor

Fiul cântăreţei Melissa Etheridge a murit în urma dependenţei de droguri, la 21 de ani.

14 mai 2020, 05:22

Fiul cântăreţei Melissa Etheridge, Beckett Cypher, în vârstă de 21 de ani, a murit miercuri în urma dependenţei de droguri, informează agenţia DPA.

Cântăreaţa a confirmat cauza decesului într-un mesaj publicat miercuri noaptea pe Twitter.

„Astăzi m-am alăturat sutelor de mii de familii care au pierdut pe cineva drag din cauza dependenţei de droguri. Fiul meu, Beckett, care avea doar 21 de ani, s-a luptat să învingă dependenţa şi, în cele din urmă, a cedat astăzi. Toţi cei care l-au iubit, familia sa şi prietenii îi vor simţi lipsa. Inima mea e frântă”, a scris artista.

Etheridge, în vârstă de 58 de ani, şi fosta sa parteneră, Julie Cypher, l-au primit în viaţa lor pe Beckett în 1998, prin intermediul unei donări de spermă din partea compozitorului şi cântăreţului american David Crosby.

Beckett a fost al doilea copil al cuplului Etheridge şi Cypher. Sora lui mai mare, Bailey Jean, s-a născut cu un an înainte.

După ce Etheridge şi Cypher s-au despărţit în 2002, artista i-a mai avut pe gemenii Miller şi Johnnie Etheridge, cu noua sa parteneră, Tammy Lynn Michaels, în 2006.

În ultima perioadă, Etheridge a găzduit sesiuni muzicale pe Facebook Live, însă miercuri acestea au încetat. „Voi cânta din nou, curând”, a scris ea la finalul mesajului publicat pe Twitter. „Întotdeauna m-a vindecat”, a precizat artista.