ŞOC în SHOWBIZ. O vedetă de la noi a recunoscut că are o tumoră canceroasă la cap. Despre cine este vorba FOTO

Nicu Maharu a vorbit pentru prima oară, despre drama pe care o trăiește. Pe numele lui adevărat Nicolae Molea, Maharu a devenit un personaj monden datorită relaţiei cu Simona Sensual.

08 sept. 2017, 10:17

Supranumit între prieteni și „Regele distracției”, Nicu Maharu era un obișnuit al cluburilor de noapte și al restaurantelor cu lăutari, unde de multe ori stătea la băut chiar mai multe zile la rând, „performanță” aproape imposibil de atins de un om obișnuit, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Fosul iubit al Simonei Sensual, Nicu Maharu, este în comă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire FOTO

Odată cu trecerea anilor, stilul de viață pare să-l fi marcat pe Maharu, care acum câteva luni a făcut un atac cerebral în urma căruia a paralizat temporar pe partea dreaptă. Nicu Maharu a făcut primele declarații publice. Acesta a dezvăluit că are o tumoră pe creier și că a trecut prin momente extrem de grele. „Am avut o decădere în urma căreia am paralizat pe partea dreaptă. Am fost foarte rău. Am o tumoră la cap. Cancer!”, a explicat Maharu.

Acesta a adăugat, însă, că după o lungă perioadă în care aproape își pierduse speranța, s-a tratat iar starea lui de sănătate s-a ameliorat aproape miraculos. „Sunt bine acum, nu sunt mort cum spune lumea. Sunt viu”, susține Maharu.

Citeşte şi Nicu Maharu, în STARE GRAVĂ. Medicii nu-i mai dau ŞANSE de RECUPERARE

Acesta susține că a renunțat complet la băutură, iar tratamentul a dat rezultate. „Gata cu băutura. La revedere! Înainte beam încontinuu câte o săptămână. Numai tărie”, recunoaște fostul iubit al Simonei Sensual.

Potrivit unor surse din anturajul său, în ultima perioadă acesta s-a îngrășat și i-a revenit culoarea în obraji, fiind îngrijit de noua lui iubită, Angela.