ŞOC ÎN SPORT! FR Tenis, anchetată de forul internaţional. România riscă EXCLUDEREA din FED CUP

Federația Internațională de Tenis (ITF) verifică legitimitatea conducerii de la București. Nerespectarea prevederilor ITF ar putea obliga forul mondial să activeze Articolul 7 împotriva Federaţiei Române de Tenis. România riscă excluderea din Fed Cup şi Cupa Davis!

14 mart. 2019, 13:10
ŞOC ÎN SPORT! FR Tenis, anchetată de forul internaţional. România riscă EXCLUDEREA din FED CUP

Federaţia Română de Tenis ar fi încălcat regulamentele pe care le-a semnat când a aderat la ITF. Cea mai drastică sancţiune posibilă este excluderea României din competițiile internaționale: Fed Cup (în ediția actuală, România are meci cu Franța, în semifinale, pe 20 și 21 aprilie) și Cupa Davis, scrie Libertatea.

FRANTA ROMANIA FED CUP. Meciul din semifinale se joacă la Rouen, pe ZGURĂ

Mai mult, joi, președintele George Cosac și apropiații lui au mai primit o lovitură: Tribunalul București a anulat ultimele alegeri, mai exact Adunarea Generală din 17 noiembrie 2017. Astfel, dacă sentința va rămâne nemodificată după apel, alegerile trebuie refăcute și aleasă o nouă conducere.

Şefii FR tenis au fost deja chemați la ordin la Londra, pentru a da explicații.

Alertă în Franţa! Ce scrie L’Equipe despre Simona Halep, pericolul din semifinalele Fed Cup

Federația Internațională de Tenis a confirmat că FRT este sub anchetă: „ITF se află în contact cu Federația Română de Tenis privind problemele de conducere, dar nu este în măsură să dezvăluie detalii”.


loading...