Şoc în sport. Sportiva de 19 ani a suferit un AVC şi nu a mai putut fi salvată

Sportiva a suferit un accident vascular cerebral joia trecută și a intrat în comă și a fost internată la Spitalul General din Sarawak.

24 iun. 2022, 15:01
Şoc în sport. Sportiva de 19 ani a suferit un AVC şi nu a mai putut fi salvată

Stephanie Sim Shu Ming, campioană la tir, în vârstă de 19 ani, s-a stins din viață, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Sportiva a suferit un accident vascular cerebral joia trecută și a intrat în comă și a fost internată la Spitalul General din Sarawak. Ultimul ei antrenament cu echipa de tir Sarawak Sukma a fost pe 11 iunie. Ea a fost înscrisă în echipele feminine de 10 m cu pistol aer comprimat individual, echipă și echipă mixtă, precum și pentru echipele feminine de 25 m cu pistol cu ​​aer comprimat individual și mixt pentru a 20-a Sukma.

Doliu în România, s-a stins din viaţă un jucător legendar
La Sukma Perak în 2018, Stephanie a câștigat medaliile de bronz la echipele feminine de 10 m în proba de tir.

Ministrul de stat al Tineretului, Sportului și Antreprenoriatului, Datuk Seri Abdul Karim Hamzah, și-a exprimat șocul față de moartea lui Stephanie Sim Shu Ming și a declarat, vineri (24 iunie), că tânăra de 19 ani este o perspectivă pentru medalii la viitoarele jocuri de la Sukma.

„Acesta este un incident foarte șocant. Nu m-am așteptat niciodată ca o tânără sportivă la vârsta de 19 ani să moară. Ea era medaliată în proba de tir”, a spus el.

Doliu uriaş în învăţământul românesc! Sora regretatului Dan Spătaru, profesoară de Limba şi Literatura Română, a plecat în veşnicie