ŞOC la Dancing On Ice! Concurent plin de sânge după ce a primit o patină în cap FOTO

Lacrimi şi sânge pe gheaţă la Dancing On Ice. Actualul sezon al show-ului britanic pare să fie marcat de accidente, concurenţii părăsind gheaţa pe capete.

RomaniaTV.net
26 feb. 2012, 18:02

Una dintre perechile favorite de la show-ul TV britanic Dancing On Ice şi-a întrerupt antrenamentul din cauza unui incident care s-a lăsat cu sânge şi lacrimi. Actriţa din Hollyoaks, Jorgie Porter, şi partenerul său Matt Evers exersau o figură pe care urmau să o aplice pe gheaţă, însă totul s-a terminat rău. Accidental, Jorgie l-a lovit pe partenerul său cu lama patinei chiar la cap, provocându-i o tăietură la frunte. Imediat antrenamentul s-a încheiat, iar Jorgie a izbucnit în lacrimi şi părea de neconsolat.

„Mai repetaseră o dată, iar Matt o avertizase pe Jorgie că patina ei trece prea aproape de capul lui. Când au încercat din nou, ea l-a lovit, iar Matt a urlat de durere”, a spus o sursă din echipa show-ului.

Matt Evers a primit îngrijiri medicale şi, din fericire, accidentul nu a fost suficient de grav pentru a-l împiedica să participe în concurs.