Şoc la Hollywood! Un actor din The Walking Dead a murit subit

Actorul John Shrapnel a murit în această săptămână la vârsta de 77 de ani, după o carieră de mai bine de 50 de ani, atât pe scenă, cât şi pe micile ecrane. Bărbatul suferea de cancer.

RomaniaTV.net
19 feb. 2020, 14:47

John Shrapnel  a apărut în filme și televiziune și a fost membru al Companiei Naționale de Teatru a lui Laurence Olivier și a Companiei Regale Shakespeare.

Citeşte şi: Miss Germania 2020 este MAMĂ şi are 35 DE ANI. Cum arată nemţoaica FOTO

Ultima apariție a actorului a fost în anul 2017  în Regele Charles III al lui Mike Bartlett. Acesta s-a născut la Birmingham în anul 1942 și a fost educat la City of London School şi s-a căsătorit cu Francesca Bartley, designer, în 1975.

Shrapnel a apărut în televiziune în rolurile din Elizabeth R , Z-Cars , Edward și doamna Simpson , Space: 1999 , Inspectorul Morse , GBH , Coogan’s Run și Foyle’s War . A prezentat un episod din serialul de televiziune BBC din 1983 Great Little Railways . A susținut spectacole în trei înregistrări în piesele BBC Television Shakespeare și în rolul lui Creon în producțiile BBC ale pieselor Three Theban (1986) ale lui Sophocles . A jucat și Pompei în cel de-al doilea episod dinRoma Antică: Creșterea și căderea unui imperiu și Păzitorul temniței în Regatul 10 , o miniserie epatică de fantezie .