ŞOC. Miron Cozma, implicat în cel mai halucinant caz de crimă din România

Un scandal de proportii a izbucnit in jurul celui mai bizar caz de disparitie din Roamania, cel al afaceristului aradean Abel Apostol, despre care procurorii au adunat dovezi ca ar fi fost ucis.

16 nov. 2014, 10:14

Abel Apostol a disparut fara urma in urma cu un an si jumatate, scrie cancan.ro. Intre timp, procurorii au adunat informatii ca ar fi fost ucis de catre partenerul sau de afaceri, Adrian Buleu, desi cadavrul nu a fost gasit nici pana in ziua de azi, exact ca in cazul Elodia. Chiar si-asa, Adrian Buleu a fost condamnat la 15 ani de inchisoare.

Citeşte şi Soţia criminalului Adrian Buleu lansează acuzaţii grave după ce soţul ei a primit sentinţa VIDEO

Fiul lui Abel are acum nou motiv de revolta, dupa ce fostul lider al minerilor Miron Cozma a declarat public ca il cunoaste pe tatal sau si crede ca Adrian Buleu, prieten de asemenea cu el, este nevinovat.

„Miron Cozma, un jegos cu un tupeu fara limite! Exact ca si caracterul sotilor Buleu! Abel nu a fost niciodata prieten cu idiotul de Cozma. Inregistrarile sunt montate. Una e la ziua lui Abel, in care apare Abel si este noapte, iar cealalta e la ziua criminalului in care apare Buleu si Cozma. Apropos, din listing-ul conversatiuilor purtate de Buleu la bulau are in fiecare zi apeluri catre ghici cine?? Miron Cozma!”, sustine Albert, fiul lui Abel Apostol.

Citeşte şi Noi informaţii ies la iveală în cazul dispariţiei lui Abel Apostol VIDEO

Miron Cozma a raspuns acuzatiilor facute de catre fiul lui Abel, marturisind ca are propria versiune asupra a ceea ce i s-a fi intamplat afaceristului aradean.

„Abel a fost introdus in cultul adventistilor ca sa fie turnator. Eu cred ca el traieste, si tot ceea ce i s-a intamplat este din cauza familiei lui. Ei i-au dorit raul. Exista doua ipoteze asupra a ceea ce i s-a intamplat: una ca a fost „rezolvat” de racheti moldoveni, pentru ca avea probleme cu banii, si doi ca traieste in Statele Unite, in marea familie de Adventisti. Iar eu cred ca este vorba despre a doua ipoteza”, sustine Miron Cozma, cel care s-a declarat un prieten foarte bun al afaceristului disparut.

De asemenea, Miron Cozma sustine ca are o explicatie si pentru urmele de sange din masina afaceristului, probe care au dus la arestarea lui Adrian Buleu.

„Nevasta lui Abel i-a bagat mana in chiloti bucatarului ei, care-i era amant, pentru a-i pune acolo niste bani, iar bucatarul avea un cutit in mana si s-a taiat cand a vazut ce se intampla. S-a demonstrat ca sangele era al bucatarului”, mai sustine Cozma.