ŞOC! Udrea a dat ghiozdane şi bani participanţilor la lansarea sa

Dupa o saptamana de munca oricine isi doreste sa se bucure de cateva clipe de relaxare alaturi de cei dragi, lucru devenit imposibil pentru bucurestenii care nu au reusit sa-si mai gaseasca linistea in acest final de saptamana.

28 sept. 2014, 11:41
ŞOC! Udrea a dat ghiozdane şi bani participanţilor la lansarea sa

Sambata, Iohannis a blocat traficul in centrul Capitalei pentru a-si lansa candidatura, iar astazi Udrea le-a tulburat somnul ghinionistilor care locuiesc pe traseul pe care s-a desfasurat mitingul organizat de PMP. La fel ca in cazul lui Iohannis, manifestarea in strada a Elenei Udrea nu a reusit sa adune multi sustinatori.

Daca aceasta aprecia un numar de peste 10.000 de participanti, astazi s-au alaturat prezidentiabilului PMP doar cateva mii de oameni. De asemenea, au aparut voci care confirma ca cei prezenti la marsul impotriva Guvernului au fost stimulati de catre Udrea, care le-a dat ghiozdane si bani participantilor la lansarea sa.

Mai multi analisti politici au criticat aceasta actiune argumentand ca in lipsa unui program prezidential pe care sa-l prezinte in fata romanilor, Udrea a preferat sa-si lanseze candidatura in cadrul unui mars de protest la adresa Guvernului.