Şoc uriaş în televiziune. O tânără actriţă s-a sinucis, a fost găsită spânzurată în propria casă

Actriţa indiană Padmaja, cunoscută prin apariţiile sale în numeroase filme, seriale de televiziune şi reclame, a fost găsită moartă în propria locuinţă.  Vedeta avea doar 23 de ani.

02 mart. 2020, 15:20
Şoc uriaş în televiziune. O tânără actriţă s-a sinucis, a fost găsită spânzurată în propria casă

Casa actriţei era încuiată de mai multă vreme, iar vecinii din Chennai s-au sesizat la un moment dat din cauz mirosului greu care venea dinspre locuinţă. Când poliţia a intrat înăuntru, oamenii au avut un şoc: din tavan atârna trupul în descompunere al Padmajei, tânăra stea a filmului în limba tamil.

Citeşte şi O fostă prezentatoare de televiziune s-a spânzurat! Descoperirea şocantă a fost făcută de familia acesteia

Padmaja era căsătorită cu un actor de asemenea cunoscut, Pawan, şi avea un băieţel în vârstă de doi ani. Cei doi au avut un scandal monstru în urmă cu două luni, legat de faptul că actriţa s-a întors pre târziu de pe platourile de filmare. După ceartă, în urma căreia se pare că cei doi s-ar fi şi bătut, Pawan a părăsit domiciliul conjugal, luându-l însă cu el şi pe micuţ. În acelaşi timp, din acel moment, Padmaja a început să locuiască împreună cu iubitul ei. Liniştea actriţei nu a durat însă mult, pentru că proprietarul le-a cerut la scurt timp să îşi găsească altă locuinţă.

Înainte de a se sinucide, Padmaja i-a trimis un video pe WhatsApp, surorii sale. În tot acest timp, poliţia îl caută pe iubitul actriţei, care nu se ştie unde a dispărut. Motivele sinuciderii nu sunt cunoscute încă.