ŞOCANT. Bărbat la un pas de moarte după ce o ţeapă din lemn i-a intrat prin CAP şi i-a ieşit prin GÂT FOTO

Un muncitor din Polonia a fost la un pas de moarte după ce a căzut cu faţa într-o ţeapă de lemn. Aceasta i-a trecut prin craniu şi i-a ieşit prin gât. Din fericire, bărbatul a fost salvat după ce doctorii s-au chinuit ore întregi să îl ajute.

13 nov. 2014, 09:40

Kamil Podwinski, un bărbat de 40 de ani din Polonia, a reuşit să şocheze medicii după ce a ajuns de urgenţă la spital cu o bucată de lemn care i-a intrat prin faţă şi i-a ieşit prin ceafă, potrivit Daily Mail

Citeşte şi Cel puţin 55 de morţi într-un atentat sinucigaş cu bombă la graniţa dintre India şi Pakistan

Cu toate că era în stare gravă, muncitorul a fost liniştit pe tot parcursul intervenţiei chirurgicale extrem de dificile. El a fost transportat la un alt spital după ce în primul doctorii nu au fost în stare să îi facă o radiografie din cauza bucăţii de lemn prea lungi pe care o avea în corp.

Citeşte şi Detaliu şocant surprins de un TATĂ la o lună după ce FIUL său a murit într-o tornadă: Nu mi-a venit să cred

Victima a povestit cum lucra la casă, în momentul în care a căzut cu faţa într-o bucată de lemn care i-a perforat craniul chiar sub ochi, ca apoi să îi iasă prin ceafă. 

Am reuşit să înlăturăm bucata de lemn şi acum pacientul îşi revine. Este un miracol cum ochiul nu nu a fost rănit„, a povestit doctorul.