Carmen Grebenişan a leşinat la Survivor România: „Dă-mi un pic de apă că simt că… Văd negru”

Carmen Grebenişan a leşinat la Survivor România. Influencerița se află printre ultimii șase membrii ai tribului Taino, care își dispută un loc în marea finală. Condițiile grele din jungla dominicană și-au pus serios amprenta asupra ei.

16 mai 2023, 17:28
Carmen Grebenişan a leşinat la Survivor România: „Dă-mi un pic de apă că simt că… Văd negru”
Carmen Grebenişan a leşinat la Survivor România

Carmen Grebenişan a leşinat la Survivor România, în ediția din 15 mai. Blondina s-a prăbușit la pământ sub privirile panicate ale colegilor ei, după ce a început să simtă o amețeală puternică. Medicii au intervenit imediat pentru a-i acorda îngrijiri. Ulterior, influencerița a mărturisit că și-a pierdut total cunoștința și nu-și amintește ce s-a întâmplat.

Citeşte şi: Cine va fi câștigătorul de la Survivor România 2023. Marea finală a competiției se apropie

Carmen Grebenişan a leşinat la Survivor România

Carmen Grebenișan a început să respire din ce în ce mai greu, apoi s-a așezat la sol și și-a pierdut cunoștința. Întregul incident a avut loc în timpul duelului cu Alexandra Porkolab, care a și câștigat proba. După ce și-a revenit, vedeta a mărturisit că nu-și mai amintește cum s-a petrecut incidentul.

Aoleu, îmi revin imediat. Vai de capul meu, ce m-am încălzit. De ce am leșinat așa? Stai, lasă-mă un pic, lasă-mă un pic, că-s amețită. Dă-mi un pic de apă că simt că…Văd negru.

Nu știu ce să vă zic. Nu știu. Nu-mi amintesc. Știu că am amețit la un moment dat și cam atât. Am amețit rău de tot de la căldură. Zici că am leșinat cu ochii deschiși, așa am…Nu mai știu ce am făcut”, a spus Carmen.

Vica Blochina, după ce a fost eliminată de la Survivor România

Vina Blochina a reacţionat după ce a fost acuzată pe instagram-ul Viperele Vesele că, alături de alţi concurenți de la Survivor România, şi-ar fi cumpărat produse fast-food de la anumite persoane care s-au ocupat vde producţia show-ului transmis de Pro TV.

Vedeta a negat că ar fi apelat la astfel de trucuri pentru a lupta cu foamea. „Eu am un contract și nu am rămas în relații foarte bune din cauza acestor povești. Survivor, în sine, ca proiect, a fost foarte greu. Dar, când m-am întors în România, nu pot să spun că am rămas în relații foarte bune din cauza a ce s-a întâmplat acolo, de fapt.

Nu pot povesti unele lucruri. Unele lucruri care au apărut în presă sunt adevărate, pe altele nu le cunosc. Nu știu să spun exact. Și noi avem un contract și nu putem să vorbim multe lucruri”, a declarat vedeta pentru Ego.