ŞOCANT. Ce a păţit un tânăr după ce a ieşit la o întânire cu o fată cunoscută pe FACEBOOK FOTO

Un tânăr din America a avut parte de un sfârşit tragic după ce a acceptat invitaţia unei tinere cunoscute pe Facebook a de merge la ea acasă. Astfel, el a fost jefuit şi omorât.

19 ian. 2015, 13:30

Ricardo Romero, un adolescent de 16 ani din New York, a fost contactat pe Facebook de o tânără de 17 ani, aceasta invitându-l în casa sa pentru o partidă de sex. Cu toate acestea, atunci când a ajuns în casa fetei, el a fost atacat de mai mulţi bărbaţi, potrivit Mirror.

Citeşte şi Şi-a împuşcat părinţii pentru că îl urmăreau pe Facebook

Incidentul a avut loc în cursul serii de vineri, iar băiatul nu a avut nicio idee că îşi va găsi sfârşitul în asemenea condiţii. Astfel, cum a intrat pe uşă, el a fost întâmpinat de fată, ca apoi să fie lovit cu o sticlă în cap. Mai mult, victima a fost înjunghiată de trei ori cu un cuţit, totul pentru un portofel cu bani şi un telefon mobil.

Citeşte şi Gestul ieşit din comun al unei eleve de 16 ani după ce prietena ei cea mai bună a BATJOCORIT-O pe FACEBOOK

Băiatul a reuşit să se târască până în stradă unde a fost văzut de un trecător care a încercat să îi acorde primul ajutor, însă el a murit câteva ore mai târziu la spital. Întregul incident a fost surprins de mai multe camere de supraveghere. Ulterior, Christian Juarez, un tânăr de 19 ani şi un altul de 27 au fost arestaţi, în timp ce tânăra care l-a ademenit pe adolescent este supusă unui interogatoriu.