Șocant! Ce se întâmplă, de fapt, la mormântul lui Aurelian Preda, la 6 ani de la moartea artistului. FOTO

Nașa regetatei cântărețe de muzică populară Ileana Ciuculete, Doina Belu, a fost, de curând, să viziteze mormântul lui Aurelian Preda, și a rămas șocată de ce a putut să găsească acolo.

16 iun. 2022, 14:08
Șocant! Ce se întâmplă, de fapt, la mormântul lui Aurelian Preda, la 6 ani de la moartea artistului. FOTO

Au trecut aproape 6 ani de când Aurelian Preda s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu maladia secolului, cancerul. Acum, locul unde  a își duce somnul de veci pare abandonat.

Mormântul lui Aurelian Preda, abandonat de rude și prieteni

Timpul a trecut, iar cei care l-au apreciat par să nu par să îi mai viziteze locul de veci. Doina Belu fost, de curând, la mănăstirea unde se află înmormântat regretatul interpret de muzică populară.

„Am fost la mănăstiri de Rusalii, în Dobrogea. La întoarcerea spre casă am oprit și la Dervent și mi-am adus aminte că este înmormântat acolo Aurelian Preda. M-a impresionat foarte mult. Vezi, ce e viața asta… Nimic. Am găsit un mormânt părăsit. Era sinistru. Așa îmi dădea mie senzația. Cu un tablou imens legat de cruce cu un tricolor.

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda scrie o carte. Anamaria face dezvăluiri controversate despre tatăl său: „A spus o vorbă înainte să moară”

Prin sticlă a intrat ploaia… Și m-am gândit…la câți artiști a scos din anonimat puteau să pună mână de la mână și să-i facă un mormânt ca lumea”, a declarat Doina Belu, pentru fanatik.ro.

foto: wowbiz

„Nu se mai duce nimeni acolo”

Aspectul neîngrijit al mormântului lui Aurelian Preda a făcut-o pe Doina Belu să creadă că în ultimii ani nimeni nu a venit să îi viziteze. Fanii par să fi uitat complet de el.

„Nu se mai duce nimeni acolo, poate trecători așa, cum am fost eu întâmplător. Mormântul are de jur împrejur niște cărămizi. Nu e un cimitir să ai pretenții. Par sărăcăcioase, ale nimănui. Așa a fost sentimentul meu acolo. Iar pomii ăia mari, teii, dădeau o umbră sumbră. Și biserica din spate pare o lucrare abandonată.

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda, destăinuire şocantă la cinci ani de la moartea tatălui ei: „Am avut trei tentative de sinucidere, două chiar de curând”

Nu era nimeni. În zi de sărbătoare, chiar nimeni din cei care au fost la slujbă nu au trecut să îi aprindă o lumânare! Două ghivece cu o floare, da’ mai în pământ, probabil puse de cei de la mănăstire. Nu era urmă că ar fi fost cineva și erau Rusaliile. Nu și-a amintit nimeni de el. Omul se uită. Mă gândeam la cei care au fost în emisiunea lui… și se mai dau și reluări…”, a mai spus nașa Ilenei Ciuculete, pentru sursa amintită.