ŞOCANT. Cosmin Contra, acuzat că A BĂTUT un fotbalist din Liga 1. „L-a lovit în tâmplă, i-a umflat falca şi ochiul!”

Cornel Dinu a dezvăluit un episod şocant din trecutul lui Cosmin Contra. Actualul selecţioner al României a bătut un fotbalist advers pe vremea când juca la Poli Timişoara.

08 nov. 2017, 06:31
ŞOCANT. Cosmin Contra, acuzat că A BĂTUT un fotbalist din Liga 1. „L-a lovit în tâmplă, i-a umflat falca şi ochiul!”

Cornel Dinu susține că în 2011, după un meci Poli Timișoara – Gaz Metan, Cosmin Contra s-a dus în vestiar și l-a lovit în tâmplă pe Cristian Silvășan. „S-a dus singur în vestiar și l-a lovit pe Silvășan cu ceva contondent în tâmplă, după ce au fost eliminați amândoi în timpul jocului!”.

Cosmin Contra, selecţionerul României, implicat într-un accident auto în Bucureşti

Ioan Horoba, preşedintele de atunci al lui Gaz Metan, a confirmat dezvăluirea lui Cornel Dinu.

„S-a întâmplat când i-am bătut noi pe Timișoara cu 2-0 și le-am suflat titlul. L-a caftit pe Silvășan, marele antrenor Contra. Asta mă intrigă. Nu văd o chestie normală să ai un asemenea temperament. Un selecționer trebuie să aibă altă ținută decât aia pe care o are el, să alerge ca un leu în cușcă pe pista stadionului. Ar trebui să aibă o atitudine decentă, de selecționer. Să ia exemplu de la selecționerii din Europa! Un om din ăsta care vine mișelește și lovește pe la spate un adversar după ce se termină meciul, umflându-i falca și ochiul, de era în pericol să nu mai vadă, nu poate fi selecționer… Contra a fost eliminat în minutul 70. Incidentul a fost trecut sub tăcere pentru simplul motiv că era Chivorchian. M-a rugat: hai, nu mai spune la observator! Îl suspendă și așa mai departe! Și pe bunătatea mea și pe euforia câștigării meciului nu am mai făcut nicio reclamație, nimic”, a declarat Ioan Horoba pentru GSP.

Cosmin Contra a mai avut un incident asemănător când juca pentru AC Milan. La un meci cu Inter Milano, după ce a fost eliminat după un clinci cu Edgan Davids, l-a aşteptat pe olandez pe tunelul ce ducea la vestiare şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele.