ŞOCANT! Prezentatoarea TV din Arad l-a CONFRUNTAT pe asasinul SOŢULUI EI

Diana Mariş Costea, prezentatoarea tv din Arad al cărei soţ a fost omorât de un fost angajat a stat de vorbă cu cel care i-a luat viaţa sufletului ei pereche.

19 iul. 2015, 11:33
ŞOCANT! Prezentatoarea TV din Arad l-a CONFRUNTAT pe asasinul SOŢULUI EI

Nu şi-a imaginat vreodată că va avea puterea să stea de vorbă cu criminalul soţului ei, dar împrejurimile au făcut în aşa fel încât să-şi ia inima în dinţi şi să-i spună în faţă tot ce are pe suflet celui care i-a răpit fericirea.

Dan Hodiş criminalul lui Vale, a fost condamnat de magistraţii din Arad la 13 ani şi opt luni închisoare, fiind acuzat de omor. Decizia nu l-a mulţumit nici pe el, şi cu atât mai puţin pe soţia victimei, dar şi pe părinţii acestuia, care sperau la o pedeapsă mai mare, dar şi o altă încadrare. Au contestat în instanţă, iar judecătorii de la Timişoara i-au mărit pedeapsa criminalului cu doar patru luni.

Tupeu de criminal. Bărbatul care şi-a ucis patronul cu bâta de baseball contestă pedeapsa primită

Întâlnirea din sala de judecată, dintre criminal şi soţia îndoliată, a fost şi de acestă dată una şocantă. 

„Criminalul soţului meu este un dolofan. Părea foarte odihnit şi de data asta nu a mai avut curaj să mă privească în ochi, ca data trecută. Probabil ştia că sunt şi părinţii lui Vale în sală… A avut o atitudine spăşită şi le-a cerut judecătorilor să îi dea pedeapsă mai mică, motivând că el este doar hoţ, nu şi criminal.

Mi-am făcut curaj şi l-am întrebat de ce după ce a comis crima a plecat la mormântul tatălui lui. Mi-a zis sec şi cu voce tăcută că nu îţi aminteşte. Am insistat şi am vrut să ştiu dacă nu cumva a mers în cimitir să îngroape acolo portofelul lui Vale şi ţeava cu care l-a lovit. „Nu cu scopul ăsta am fost acolo. Îmi era dor de tata şi d-asta am mers”, mi-a răspuns, abia bălmăjind Hodiş”, a declarat în exclusivitate Diana Mariş Costea pentru SpyNews.ro.

Citeşte şi  Tulburător! Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV din Arad, după uciderea soţului ei