ŞOCANT: Un angajat al Burger King s-a fotografiat cu picioarele în salată şi a pus poza pe Internet

După ce un angajat al lanţului fast-food Burger King, din Cleveland (Ohio) a postat fotografii pe Internet, pe 4chan,  pe care şi le-a făcut el însuşi stând încălţat cu pantofii în cuvele cu salata care urmează să fie servită consumatorilor, a fost nevoie doar de 15 minute pentru ca iubitorii acestor meniuri să dea semnalul de alarmă şi făptaşul să fie identificat şi concediat pe loc de către angajatorii săi.

RomaniaTV.net
18 iul. 2012, 09:04
ŞOCANT: Un angajat al Burger King s-a fotografiat cu picioarele în salată şi a pus poza pe Internet

Imaginile pe care inconştientul angajat le-a arătat tuturor aveau postat şi următorul mesaj cinic: „Salata pe care o mănânci la Burger King”.

Clienţii fast-food-ului care au văzut imaginile postate pe 4chan s-au înfuriat atât de rău, încât s-au transformat ad-hoc în detectivi particulari şi au aflat rapid după datele GPS din fotografie locul exact de unde proveneau imaginile.

Au contactat apoi presa şi, în scurt timp, suspectul a fost identificat, scrie Daily Mail. S-a aflat că angajatul respectiv, al cărui nume nu a fost dezvăluit, lucra de mai mult timp la Mayfield Heights, o ramură a lanţului de restaurante fast-food din Cleveland, din statul Ohio.

Şi şeful de tură al restaurantului urmează să fie concediat în urma acestui incident care a afectat imaginea Burger King, a informat, la rândul său, publicaţia Huffington Post.