ŞOCANT. Unde ar fi ascuns Gheorghe Dincă cadavrul Alexandrei Măceşanu

Gheorghe Dincă ar fi ascuns cadavrul sau osemintele Alexandrei Măceşanu la cimitir, în mormântul familiei sale. Anchetatorii au cercetat cimitirul.

06 nov. 2019, 11:43
ŞOCANT. Unde ar fi ascuns Gheorghe Dincă cadavrul Alexandrei Măceşanu

Se suspectează faptul că cadavrul sau osemintele Alexandrei Măceșanu ar fi ascunse chiar în mormântul părinților monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă, scrie a1.ro.

„Au intrat în cimitir, m-au întrebat care e mormântul familiei lui Dincă Gheorghe şi le-am arătat. Aici, au verificat dacă umblase cineva la stratul de beton”, a declarat șeful groparilor din cimitir.

Citeşte şi Raport devastator al unui expert FBI în cazul Caracal. Ce spune despre Gheorghe Dincă şi probele strânse de anchetatori

Alexandra Măceșanu este ultima tânără pe care a răpit-o Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Acesta a violat-o și apoi a declarat că a ars-o într-un butoi din curtea casei sale. Zile-n șir criminaliștii i-au căutat osemintele și au încercat să descopere dacă declarațiile lui Gheorghe Dincă sunt adevărate sau nu.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost arestat la începutul lunii iulie după ce a fost acuzat de răpirea tinerei Alexandra Măceșanu, pe care a luat-o cu mașina la ocazie. Ulterior, bărbatul a recunoscut că a răpit-o și că a violat-o nu doar pe Alexandra Măceșanu, ci și pe Luiza Melencu, o tânără dispărută cu câteva luni înainte.

S-a pornit o anchetă în acest sens și a fost nevoie de zeci de audieri, dar și de ajutorul specialiștilor români pregătiți de către experții FBI.