Socrii primarului Cătălin Cherecheș au fost arestați pentru 30 de zile

Ultima oră! Socrii primarului Cătălin Cherecheș au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

09 nov. 2023, 17:40
Socrii primarului Cătălin Cherecheș au fost arestați pentru 30 de zile

Informație de ultimă oră. Instanța a decis, socrii lui Cătălin Cherecheș au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Aceștia vor sta în spatele gratiilor. Rămâne de văzut dacă vor depune și contestație.

Reamintim că soacra primarului din Baia Mare , a fost prinsă în timp ce dădea mită pentru judecătoarea care urma să pronunțe sentința în cazul dosarului de corupție al edilului. Femeia este acuzată de dare de mită, iar soțul ei de complicitate la dare de mită.

Citește și EXCLUSIV Cătălin Cherecheş s-a dezis de soacră şi a ameninţat cu divorţul în direct la România TV: „Să stea 100 de ani în puşcărie! M-am trezit într-un film în care joc rolul de Pluto într-o scenetă cu Tom și Jerry”

Soacra lui Cherecheș a fost prinsă în flagrant delict la un mall din Cluj-Napoca, când îi dădea 50.000 de euro mamei unei judecătoare de la Curtea de Apel Cluj care ar urma să pronunţe sentinţa definitivă într-un dosar care îl vizează pe primarul municipiului Baia Mare. Suma de bani ar fi fost o primă tranşă din banii promişi în schimbul unei sentinţe mai blânde.

Cătălin Cherecheș: „Să stea 100 de ani în puşcărie! M-am trezit într-un film în care joc rolul de Pluto într-o scenetă cu Tom și Jerry”

Cătălin Cherecheș a comentat, în exclusivitate la România TV, cazul soacrei care a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA.

„Mă simt ca un vițel la poarta nouă, încă sunt la birou și nu înțeleg despre ce e vorba, decât ceea ce-mi spunea tata, Dumnezeul să-l ierte, că mâine se împlinesc 22 de ani de când mă privește de sus, respectiv „Cum te f#te soacra, nu te … nimeni”. Am vorbit 10 secunde cu nevasta mea și aștept acum să-mi dea niște explicații. Pentru mine familia înseamnă, cel puțin până acum câteva luni, înseamnă mama, că trăiește, tata că mi-l imaginez și de câteva luni nevasta mea. În rest alții să se descurce. M-am trezit într-un film în care joc rolul de Pluto într-o scenetă cu Tom și Jerry, adică cineva se întâlnește într-o piață în Târgu Mureș, că părinții soției mele sunt din zonă și negociau într-un fel un dosar penal. Din câte mi-a spus avocatul negociau pe o prăjitură, o promisiune paradoxal, vă rog să mă credeți! Tu soacră, sau ce ești tu, să promiți 50.000 de euro? Pentru cine? Pentru un dosar care e de 8 ani în instanță, care e super mediatizat, un dosar care în faza finală se aplică un control judiciar cu interdicția de a părăsi țara pe care am înțeles-o că așa trebuie să fie, am înțeles, mi-am asumat. Mama soţiei mele să stea o sută de ani în închisoare dacă a făcut ceva greşit…”, a declarat Cătălin Cherecheş în exclusivitate la Punctul Culminant, cu Victor Ciutacu.

Citește și Soacra și socrul primarului Cătălin Cherecheș, reținuti de DNA. Sunt acuzați de dare de mită și complicitate la dare de mită. Soția primarului, audiată 7 ore la DNA

Cherecheș a mai spus că, în cazul în care soția lui l-a mințit în legătură cu această situație, va divorța.

„Vă spun un lucru, daca soția mea m-a mintit, mi-a ascuns lucruri, indiferent din ce motiv, ea sau mama ei, să imi facă bine, în secunda doi, Chereches devine cel mai râvnit burlac al României”,  a afirmat Cherecheş.