Tariful lui Tzanca Uraganu: 12.000 de euro pe patru ore: „Avem taxe de plătit la stat, 10%, suntem și noi mai mulți!”

Tzanca Uraganu a fost acuzat pe rețelele de socializare că cere prea mulți bani la cântări. Manelistul le-a răspuns celor care îl critică.

04 oct. 2022, 22:42
Tariful lui Tzanca Uraganu: 12.000 de euro pe patru ore: „Avem taxe de plătit la stat, 10%, suntem și noi mai mulți!”

Manelistul Tzanca Uraganu a fost acuzat că tariful pe care îl are pentru un eveniment este mult prea mare. „Nu-l mai luați la cântări că cere 12.000 pe patru ore”, i-a spus cineva acestuia în timp ce făcea un live pe Tik Tok.

„Dacă tu nu-ți permiți, crezi că toată lumea nu-și permite. Stai, mă, liniștit și vezi-ți de treaba ta! Dacă cerem 12.000 pe patru ore, cerem pentru că avem de plătit taxe, impozite. Noi plătim impozit la stat, eu iau bani numai în firmă, eu nu iau bani în mână, avem și noi de plătit. Dăm 10%-20% la stat pentru că așa e normal și legal și de asta cerem prețuri. Suntem mai mulți în orchestră, suntem atâția băieți. Dacă nu îți permiți, du-te și ia pe cine îți permiți, nu mai sta să te plângi pe aici”, a răspuns Tzanca.

Citește și: Tzancă Uraganu a făcut show la botezul lui Iair, fiul Vlăduţei Lupău. Nici Andra nu a lipsit: „Eşti minunea noastră”

Acesta a ținut să le bată obrazul celor care îl critică, considerând că sumele pe care le cer el și ceilalți colegi de breaslă sunt justificate.

„Să-ți fie rușine pentru comentariul ăsta pentru că te-ai făcut singur de râs și n-am ce să mai discut. Nu am nimic cu nimeni, să ceară fiecare cât vrea, fiecare are prețul lui, fiecare face cum știe el mai bine. Nu m-a interesat niciodată treaba asta, dar te-ai băgat tu ca musca în lapte. Sunt un om normal, sunt un om legal, sunt un om care nu fuge de lege”, a adăugat manelistul.

@1pepetaigar #TeamCentury12 @tzzzancauraganu #franta#râsuri 😂😂😂 #panarame #glum #tzancauraganu ♬ sunet original – ⚜️ Pepe taigar ✅

Citește și: Locuinţa lui Tzancă Uraganu, spartă de hoţi. Tâlharii au fost reţinuţi de poliţişti

Necazurile se ţin lanţ de familie

Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu, a suferit un șoc! Ferrari-ul de 220.000 s-a făcut praf. Din primele informații, accidentul s-a petrecut ca urmare a unei depășiri, efectuată de un alt autoturism aflat în trafic. Șoferul acestuia nu a respectat distanțele de siguranță și a acroșat Ferrari-ul în care se afla Miraj.

De curând, hoții i-au spart un apartament al lui Tzancă Uraganu, în care locuiește iubita lui, el fiind nevoit să pună ca recompensă o mică avere pentru a afla identitatea rău făcătorilor. Din primele estimări, paguba este de 6.000 de euro și un ceas de valoare.