Tariful lui Tzanca Uraganu: 12.000 de euro pe patru ore: „Avem taxe de plătit la stat, 10%, suntem și noi mai mulți!”

Tzanca Uraganu a fost acuzat pe rețelele de socializare că cere prea mulți bani la cântări. Manelistul le-a răspuns celor care îl critică.
Bianca Bocioacă
04 oct. 2022, 22:42
Tariful lui Tzanca Uraganu: 12.000 de euro pe patru ore: „Avem taxe de plătit la stat, 10%, suntem și noi mai mulți!

Manelistul Tzanca Uraganu a fost acuzat că tariful pe care îl are pentru un eveniment este mult prea mare. „Nu-l mai luați la cântări că cere 12.000 pe patru ore”, i-a spus cineva acestuia în timp ce făcea un live pe Tik Tok.

„Dacă tu nu-ți permiți, crezi că toată lumea nu-și permite. Stai, mă, liniștit și vezi-ți de treaba ta! Dacă cerem 12.000 pe patru ore, cerem pentru că avem de plătit taxe, impozite. Noi plătim impozit la stat, eu iau bani numai în firmă, eu nu iau bani în mână, avem și noi de plătit. Dăm 10%-20% la stat pentru că așa e normal și legal și de asta cerem prețuri. Suntem mai mulți în orchestră, suntem atâția băieți. Dacă nu îți permiți, du-te și ia pe cine îți permiți, nu mai sta să te plângi pe aici”, a răspuns Tzanca.

Citește și: Tzancă Uraganu a făcut show la botezul lui Iair, fiul Vlăduţei Lupău. Nici Andra nu a lipsit: „Eşti minunea noastră”

Acesta a ținut să le bată obrazul celor care îl critică, considerând că sumele pe care le cer el și ceilalți colegi de breaslă sunt justificate.

„Să-ți fie rușine pentru comentariul ăsta pentru că te-ai făcut singur de râs și n-am ce să mai discut. Nu am nimic cu nimeni, să ceară fiecare cât vrea, fiecare are prețul lui, fiecare face cum știe el mai bine. Nu m-a interesat niciodată treaba asta, dar te-ai băgat tu ca musca în lapte. Sunt un om normal, sunt un om legal, sunt un om care nu fuge de lege”, a adăugat manelistul.

@1pepetaigar #TeamCentury12 @tzzzancauraganu #franta#râsuri 😂😂😂 #panarame #glum #tzancauraganu ♬ sunet original – ⚜️ Pepe taigar ✅

Citește și: Locuinţa lui Tzancă Uraganu, spartă de hoţi. Tâlharii au fost reţinuţi de poliţişti

Necazurile se ţin lanţ de familie

Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu, a suferit un șoc! Ferrari-ul de 220.000 s-a făcut praf. Din primele informații, accidentul s-a petrecut ca urmare a unei depășiri, efectuată de un alt autoturism aflat în trafic. Șoferul acestuia nu a respectat distanțele de siguranță și a acroșat Ferrari-ul în care se afla Miraj.

De curând, hoții i-au spart un apartament al lui Tzancă Uraganu, în care locuiește iubita lui, el fiind nevoit să pună ca recompensă o mică avere pentru a afla identitatea rău făcătorilor. Din primele estimări, paguba este de 6.000 de euro și un ceas de valoare.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!