Şofer beat, circ cu poliţiştii care au încercat să-l imobilizeze: „Îţi dau un cap în gură! Nu mă trage! Frână! Frână!” VIDEO

Doi poliţişti din Timiş au avut parte de circ gratuit atunci când au încercat să încătuşeze un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului. Bărbatul de 48 de ani, corpolent, a făcut chiar tot ce i-a stat în putinţă pentru a scăpa de oamenii legii.

26 mai 2021, 14:50
Şofer beat, circ cu poliţiştii care au încercat să-l imobilizeze: „Îţi dau un cap în gură! Nu mă trage! Frână! Frână!” VIDEO
Sursa FOTO: opiniatimisoarei.ro

Şofer beat, circ cu poliţiştii. Conducătorul auto a fost tras pe dreapta de poliţiştii de la Circulaţie, care au avut parte de o provocare majoră atunci când au încercat să-l imobilizeze. Individul, tras pe dreapta la Ferendia, avea o alcoolemie de 0,70 la mie în aerul expirat, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Totul a început în momentul în care poliţiştii i-au comunicat că trebuie să-l ducă la spital pentru recoltarea probelor de sânge. Pentru că acest lucru nu i-a fost pe plac conducătorului auto, acesta a decis să fugă şi să se ascundă într-un magazin, de unde avea de gând să-şi mai cumpere o bere.

Citeste si Percheziții la locotenenții clanului Cămătaru. Sunt acuzaţi de șantaj de sute de mii de euro

Şofer beat, circ cu poliţiştii. A fugit de ei şi s-a ascuns într-un magazin

Poliţiştii s-au luat după el şi l-au prins în magazin. Pentru că bărbatul a refuzat să-i urmeze de bunăvoie, poliţiştii au vrut să-l imobilizeze. Un demers deloc uşor, ţinând cont de faptul că bărbatul avea o constituţie masivă şi se opunea cu toată puterea. În timp ce se străduiau să-l încătuşeze, bărbatul îi înjura şi înncerca să scape de ei lovindu-i.

Luati mainile de pe mine, nu pune mana pe mine! Mi-am luat o bere, iti dau un cap in gura de nu te vezi! Nu ma trage ca pe caine! Frana! Frana!”, striga conducătorul la poliţişti, sub privirile şocate ale angajaţilor din magazin. În cele din urmă, conducătorul auto a fost luat pe sus de echipaj. De asemenea, i-a fost reţinut permisul şi i s-a întocmit dosar penal.

Citeste si Se va întoarce Miron Cozma la închisoare pentru dosarul Mineriadei? Răspunsul ferm al Luceafărului Huilei: A fost deschis din cauza mea. Nu am fost condamnat pentru crime!