Tragedie în Năvodari! Un adolescent de 15 ani s-a sinucis din cauza notelor de la școală

Tragedie în Năvodari! Un băiat de 15 ani și-a pus capăt zilelor. A fost găsit spânzurat sub podul de la Năvodari.

12 ian. 2022, 12:53
Tragedie în Năvodari! Un adolescent de 15 ani s-a sinucis din cauza notelor de la școală

Un adolescent de 15 ani s-a sinucis din cauza notelor de la școală

Familia și apropiații sunt în șoc. Colegii adolescentului au spus că au primit vestea de la o profesoară care le-a spus că el nu va mai veni la școală fiindcă a murit. Era elev în clasa a VIII-a, la Şcoala nr. 3 din Năvodari. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de un localnic, în cursul zilei de luni. Acesta a sunat imediat la 112.

Potrivit primelor informații, băiatul ar fi avut note foarte mici la școală și urma să rămână corigent. Acesta ar fi motivul din spatele gestului său extrem.

“În cursul zilei de ieri, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, sub podul feroviar din orașul Năvodari se află o persoană decedată prin spânzurare. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, de 15 ani, din orașul Năvodari. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța, potrivit Focuspress.

Cercetările în acest caz continuă. Oamenii legii încearcă în continuare să afle motivele exacte din spatele sinuciderii.

Citește și O nouă materie în programa școlară! Elevii o vor studia de anul viitor

Citește și Ministerul Educației vine cu schimbări. Bursele școlare nu se mai acordă pe baza mediilor din semestrul I al acestui an! Anunțul făcut de Consiliul Național al Elevilor