Şofer de TIR cu plăcuța ”Am darul băuturii” în parbriz, oprit în trafic de poliţişti. Agenţii au constatat că… plăcuţa nu minţea

Polițiștii din Timiș au oprit, duminică, în trafic un TIR care avea în parbriz o plăcuţă pe care scria ”Am darul băuturii”. Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când au constatat că plăcuţa îl descria perfect pe şofer.

02 aug. 2021, 14:59
Şofer de TIR cu plăcuța ”Am darul băuturii” în parbriz, oprit în trafic de poliţişti. Agenţii au constatat că… plăcuţa nu minţea

Un şofer de TIR cu plăcuța ”Am darul băuturii” în parbriz le-a atras atenţia poliţiştilor de la Rutieră. În pofida… asumării de care a dat dovadă, conducătorul auto a refuzat, totuşi, să se oprească și a fost urmărit câteva străzi de polițiști. Aceştia au constatat că tânărul de 32 de ani chiar era băut.

Pe pagina de Facebook a Poliţiei Române i-a fost dedicată o postare cu titlul „Motanul cu clopoței”. Deşi s-au amuzat copios, poliţiştii nu l-au păsuit şi l-au sancţionat.

Șoferul unui autocamion, care circula prin județul Timiș avea o plăcuță, pe cât de interesantă, pe atât de nepotrivită pentru cineva care conduce. În urmă cu câteva ore, polițiștii au efectuat semnal de oprire unui autotren, în orașul Jimbolia, însă conducătorul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. Colegii noștri au reușit să îl oprească la câteva străzi distanță. Au stabilit că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Biled, județul Timiș”, scrie Poliția Română.

Citeste si Maşină de lux căutată de autorităţile italiene, descoperită de poliţiştii de frontieră de la Vama Veche

Şofer de TIR cu plăcuța ”Am darul băuturii” în parbriz, sancţionat cu amendă de 580 lei

În urma testării cu etilotestul, poliţiştii au constatat că șoferul chiar era băut.

Și dacă tot „se lăuda” că are „darul băuturii”, colegii au hotărât să-l testeze, iar rezultatul a fost pe măsură, respectiv 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, sub influența alcoolului. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă de 580 de lei, pentru neoprire la semnalul polițiștilor”, au mai transmis polițiștii.

Citeste si Scandal de amploare pe plajă. Mai mulţi turişti s-au luat la bătaie cu salvamarii