Scandal de amploare pe plajă. Mai mulţi turişti s-au luat la bătaie cu salvamarii

Scandal de amploare pe plaja din staţiunea Eforie Nord. Mai mulţi turişti s-au luat la bătaie cu salvamarii. În urma incidentului, trei persoane au ajuns la spital.

02 aug. 2021, 11:51
Scandal de amploare pe plajă. Mai mulţi turişti s-au luat la bătaie cu salvamarii
Scandal de amploare pe plaja din Eforie Nord. Mai mulţi turişti s-au luat la bătaie cu salvamarii

Scandal de amploare pe plajă. Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază, pe plaja din Eforie Nord.

Scandal de aploare pe plaja din Eforie

Potrivit primelor informaţii, scandalul ar fi pornit de la faptul că turiştii ar fi fost nemulţumiţi de modul în care salvamarii au condus ATV-ul pe plajă

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD B și o șenilată la intervenție.

În urma incidentului, trei persoane au fost transportate la spital. Este vorba despre un turist și doi salvamari. Turistul a fost lovit la nas și cap, în timp ce unul dintre salvamari s-a ales cu răni la cap, iar celălalt cu fractură de braţ şi umăr dislocat.

Potrivit IPJ Constanţa, patru turişti au fost duşi la sediul Poliţiei din Eforie pentru a fi audiaţi.

Se pare că turiştii implicaţi în incident sunt din Bucureşti şi au vârste cuprinse între 35 şi 40 de ani.

Citeşte şi Lege controversată în Eforie. Părinţii care cer ajutorul salvamarilor după ce şi-au pierdut copilul pe plajă, amendaţi de Primărie

Un bărbat a făcut senzaţie pe o plajă din Eforie Nord. Omul se bronza într-un sac de celofan şi a atras toate privirile

Un bărbat a făcut senzaţie pe o plajă din Eforie Nord. Bărbatul care stătea în sacul de celofan i-a făcut pe toţi oamenii aflaţi pe plaja din Eforie Nord să se întrebe ce se întâmplă cu el şi dacă, nu cumva, sacul este o metodă de a se proteja împotriva coronavirusului.

Oamenii au început să îi facă fotografii şi să îl filmeze, însă salvamarii de pe plajă s-au apropiat de el şi au întrebat o femeie, care se afla în apropierea bărbatului, care este adevărul.

„Face saună pentru că el are un pic de artrită reumatoidă şi i-a explicat un medic că dacă stă la căldură, aşa, îi e bine. Şi se simte extraordinar de bine”, a răspuns femeia.

Citeşte şi Tragedie pe litoral. Un tânăr în vârstă de 18 ani s-a înecat

Medicul reumatolog Ionuţ Badea a explicat, în cadrul emisiunii Sfat de Sănătate de la Antena 3, care este legătura dintre reumatism şi vreme.

„Reumatismul este un termen general, care acoperă multe patologii, peste 200. Cred că în populaţia generală, reumatismul este considerat ca o durere articulară, iar cele mai frecvente dureri articulare sunt asociate artrozei sau bolilor inflamatorii ori autoimune, precum poliartrita reumatoidă, spondilita anchilozantă, artrita psoriazică, lupusul”, a explicat medicul.

”Premiul I pentru cea mai bună protecție împotriva Covid 19, editia de vară 2021, merge la turistul de pe plaja Eforie!” – au scris pe rețeaua de socializare salvamarii.