Şofer de TIR român, înjunghiat de colegul său într-o parcare din Franţa. Incredibil de la ce a pornit totul

Un şofer român de TIR afost înjunghiat cu cuţitul de un coleg, tot român, într-o parcare din Franţa. Atacatorul a recurs la acest gest după ce au avut o ceartă lângă camion.

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 09:15
Şofer de TIR român, înjunghiat de colegul său într-o parcare din Franţa. Incredibil de la ce a pornit totul

Între cei doi camionagii a început o serie de discuţii aprinse, iar de aici până la atacul cu cuţitul a mai fost un singur pas. Unul dintre şoferi a fost înjunghiat, iar celălalt a fost judecat şi condamnat la închisoare, potrivit Info Chalon.

„A spus că îmi va arăta cum să salut ca la Ocna Mureș, că o să mă înjunghie cu cuțitul”, a povestit victima, iar în doar câteva secunde a început să sângereze.

Agresorul de 49 de ani, din Ocna Mureş, a încercat să-i oprească sângerarea victimei cu tricoul, iar apoi a sunat la 112. Oamenii legii au ajuns la faţa locului şi l-au arestat pe autorul atacului.

Victima a fost dusă la spital. A stat internat timp de patru zile şi a avut nevoie de 17 puncte de sutură. A refuzat, însă, să depună plângere la poliţie.

Se pare că cei doi şoferi au băut împreună. Victima avea o alcoolemie de 1,16 g alcool la litrul de sânge, iar atacatorul 0,66. Cei doi s-au luat la ceartă şi mai apoi la bătaie, după ce victima i-a reproşat atacatorului că lasă cabina murdară, nu strânge gunoiul din ea și e neglijent cu igiena.

Judecătorul a decis că românul bătăuş va petrece opt luni la închisoare.