Şofer de TIR român, strivit în propria cabină pe o autostradă din Spania: „Nimeni nu este întrebat când doreşte să plece din această lume”

Cristian, un şofer de TIR român în vârstă de 45 de ani, a murit după ce camionul său s-a răsturnat pe o autostradă din Spania. În urma sa a lăsat numai durere şi tristeţe.

01 mai 2022, 09:43
Şofer de TIR român, strivit în propria cabină pe o autostradă din Spania: „Nimeni nu este întrebat când doreşte să plece din această lume”

Şofer de TIR român, strivit în propria cabină pe o autostradă din Spania. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Zalău. Acesta locuia de 20 de ani în Spania.

Şofer de TIR român, mort pe o autostradă din Spania

Cristian a murit după ce camionul său s-a răsturnat în urma impactului cu un alt vehicul. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Citeşte şi Accident rutier foarte grav în Teleorman, a fost din nou Cod roşu de intervenţie

Cristian a lăsat în urma sa o familie care va trebui să trăiască de acum fără el. Toţi cei care l-au cunoscut sunt şocaţi de vestea tragică.

„A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a fiinţei dragi. Nimeni nu este întrebat când doreşte să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul!

Oriunde te duci, caută curcubeul în fiecare furtună. Zboară ca un înger și nu renunța niciodată. La revedere prietenul meu! În timp ce știu că mergi departe, nu vei fi niciodată uitat. Nu contează cât de departe te duci, mă simt ca și cum tu încă mai ești lângă mine. O memorie durează pentru totdeauna și nu va muri niciodată. Astfel, prietenii adevărați pot rămâne împreună și niciodată nu pot spune la revedere!”, este mesajul transmis pe reţelele de socializare de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

De asemenea, pe reţelele de socializare au început să curgă mesajele de condoleanţe transmise de toţi cei care l-au cunoscut pe Cristian.

„Nu pot să cred! Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei!”, „Condoleante familiei și Dumnezeu să îl odihnească în pace și liniste”, „Nu se poate. Dumnezeu sa te odihneasca in pace om drag”, „Vei rămâne veșnic în amintirea mea prieten drag. Dumnezeu sa te odihnească în pace! Sincere Condoleanțe Familiei greu încercate!”.

Citeşte şi Jador, accident în trafic. Vedeta şi-a făcut maşina praf: „Numai mie mi se întâmplă, m-au nenorocit!”