Şofer din Bucureşti, prins de radar cu 238 kilometri la oră pe A3

Un şoferi în vârstă de 42 de ani, din Bucureşti, a fost depistat conducând cu o viteză de 238 kilometri la oră pe autostrada A3 Bucureşti-Braşov. 

RomaniaTV.net
08 mart. 2020, 11:32
Şofer din Bucureşti, prins de radar cu 238 kilometri la oră pe A3

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au acţionat, sâmbătă, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei rutiere şi au depistat 71 de şoferi care au pus în pericol traficul rutier pe A3, unul dintre ei conducând cu 238 km/h pe autostradă.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat participanţilor la trafic sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.500 de lei, au reţinut 2 permise de conducere pentru depăşirea vitezei legale pe drumurile publice şi 5 certificate de înmatriculare. A fost constatată şi o infracţiune pentru conducerea în perioada suspendării permisului.

Astfel, pentru încălcarea regimului legal de viteză au fost sancţionaţi contravenţional 60 de şoferi, pentru nerespectarea regimului cu privire la centura de siguranţă – 6 conducători auto şi pentru alte nereguli în trafic – 5.

Sâmbătă, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 Bucureşti – Braşov au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Bucureşti, care conducea cu viteză excesivă. Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce mergea pe autostrada A3, sensul Bucureşti – Braşov, cu viteza de 238 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile. 

Citeşte şi Afacerist român, prins de OPT ori fără permis. Al treilea dosar penal într-un singur an


loading...
Partenerii noștri