Şofer din Galaţi, prins beat la volan. Avea o alcoolemie record, de 3,66 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un şofer din Galaţi a fost prins de poliţişti beat la volan. Avea o alcoolemie record, de 3,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost reţinut pentru următoarele 24 de ore şi i-a fost întocmit dosar penal.

31 iul. 2021, 14:53
Şofer din Galaţi, prins beat la volan. Avea o alcoolemie record, de 3,66 mg/l alcool pur în aerul expirat
Şofer din Galaţi, prins beat la volan

Şofer din Galaţi, prins beat la volan. La data de 31 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au depistat, în trafic, un conducător auto, de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Uzina de Apă, având direcția de mers dinspre strada Stadionului, către strada Cloșca, din municipiul Galați, sub influența alcoolului.

Citeşte şi: Şofer beat, reţinut după ce a muşcat un poliţist care încerca să-l imobilizeze

Şofer din Galaţi, prins beat la volan

Bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Astfel, a rezultat a rezultat că avea 3,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ulterior, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pe baza de ordonanță și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galați, potrivit Observatornews.ro.

Poliţist bătut de un şofer beat

Un polițist a fost bătut de un șofer prins băut la volan, pe o stradă din Craiova. Agresorul a încercat să fugă, însă a fost prins la scurt timp de oamenii legii. Bărbatul a fost pus la pământ și încătușat.

Sindicatul Europol a făcut publice imaginile din momentul imobilizării suspectului. Mai multe persoane au încercat să creeze o busculadă pentru a-l scăpa pe bărbat din mâinile polițiștilor. (Citeşte AICI mai multe detalii)