Bărbat găsit mort sub podul Grant din Bucureşti. Moartea suspectă, investigată de criminalişti

Un bărbat a fost găsit mort, luni dimineaţă, sub un pod, în Sectorul 1 al Capitalei. Criminaliştii intervin la faţa locului deoarece moartea bărbatului este considerată una suspectă.

05 apr. 2021, 09:37
Bărbat găsit mort sub podul Grant din Bucureşti. Moartea suspectă, investigată de criminalişti

UPDATE:

Bărbat găsit mort sub podul Grant din Bucureşti. Cadavrul bărbatului a fost descoperit în apropierea unui pasaj pietonal de angajaţii Termoenergetica în momentul în care au vrut să intre într-o groapă pentru a efectua lucrări. Pompierii au intervenit la faţa locului pentru a scoate cadavrul.

Din primele informaţii, angajaţii Termoenergetica cred că victima ar fi un om al străzii.

UPDATE: La faţa locului intervin şi pompierii pentru a-l scoate pe bărbatul de aproximativ 50 de ani din groapa în care a căzut. Angajaţii Termoenergetica au fost cei care au sunat la 112, după ce l-au găsit pe bărbat în momentul în care au vrut să închidă gura de canal.  Din primele informaţii, bărbatul este decedat.

Deocamdată, nu se ştie cum a ajuns bărbatul acolo.

Bărbat găsit mort sub un pod din Bucureşti. În zonă au fost chemaţi să intervină poliţiştii, dar şi medicii de la ambulanţă care au declarat decesul.

E aşteptat să ajungă şi criminaliştii pentru a face cercetări la faţa locului.

Din primele informaţii, anchetatorii spun că e vorba despre o moarte suspectă.

Poliţiştii vor deschide un dosar penal. Anchetatorii urmează să stabilească cum a murit bărbatul şi dacă prezintă pe corp urme de lovituri.

De asemenea, criminaliştii ar putea analiza şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere aflate în zonă.

Trupul bărbatului urmează să fie transportat la morgă, unde medicii legişti vor realiza autopsia pentru a determina cauzele morţii.

Citeşte şi: Polițist lovit de o șoferiță lângă București! Bărbatul, transportat de urgență la spital

În urmă cu trei zile, o șoferiță neatentă a accidentat un polițist care se afla în timpul programului. Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din Capitală.

Bărbatul se afla în timpul programului, în momentul în care a fost accidentat de o șoferiță. Femeia cu pricina a declarat că accidentul s-a produs din cauza unui moment de neatenție. Incidentul s-a produs într-o intersecție din Voluntari, județul Ilfov.

Bărbatul verifica autoturismele în momentul în care a fost lovit de o mașină. Polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din Capitală pentru mai multe investigații. În acest caz s-a deschis o anchetă, oamenii legii vor face verificări la fața locului. Șoferița în cauză s-a ales cu dosar penal, conform Romania TV.

Citeşte şi: Psihiatrul Gabriel Diaconu, avertisment sumbru: „Peste o jumătate de milion de români vor muri de Covid”