Şofer nervos, scandal cu Poliția în parcarea unui supermarket. A rupt amenda scrisă de poliţişti pentru transport ilegal de persoane

Scandal în parcarea unui supermarket din Buzău. Un individ care făcea transport ilegal de persoane a intrat în autospeciala poliției și a rupt amenda scrisă de oamenilor legii. Întreaga scenă a fost filmată de un martor cu un telefon mobil.

11 aug. 2021, 14:49
Şofer nervos, scandal cu Poliția în parcarea unui supermarket. A rupt amenda scrisă de poliţişti pentru transport ilegal de persoane

Un şofer a fost oprit de poliţişti în Buzău după ce a fost identificat că făcea transport de persoane, în regim de taxi, fără a avea acte. El a fost îndrumat pentru identificare în parcarea unui supermarket, iar scandalul a început în momentul în care a aflat de ce a fost oprit.

Nervos că a fost oprit şi sancţionat, bărbatul a deschis portiera autospecialei de Poliţie şi a smuls  mai multe documente din mâna poliţistului care întocmea un proces verbal.

Ulterior, şoferul le-a transmis oamenii legii care încearcau să îl imobilizeze să nu îndrăznească să-l atingă.

Citeşte şi: Pasajul Unirii, blocat de un TIR. Haos în trafic în centrul Capitalei – VIDEO

„Nu aveţi dreptul să puneţi mâna pe mine, una la mână. Doi la mână, trebuie să fiţi doi poliţişti ca să mă opriţi voi pe mine. Pui mâna pe mine şi tragi de mine? Ţi-am dat documentul corespunzător, frumos, centură aveam, pe ce bază mă opreşti”, le-a transmis şoferul oamenilor legii, conform Adevărul.

În urma incidentului, poliţiştii i-au reţinut plăcuţele şi certificatul de înmatriculare. Bărbatul a fost amendat, iar sancţiunile cumulate ajung la valoarea de 5.350 de lei.

Citeşte şi: Poliţiştii acuzaţi de torturarea a doi tineri care le reproşaseră că nu poartă mască de protecţie, prinşi cu ajutorul Google Maps