Şofer pe Ambulanţă, găsit mort în maşină. Descoperire şocantă pe o şosea din Constanţa

Un sofer pe ambulanţă din Constanta a fost găsit mort în masina lui. Oamenii legii fac cercetări în acest caz. Potrivit cunoscuţilor, bărbatul ar fi suferit de depresie.

18 ian. 2022, 15:54
Şofer pe Ambulanţă, găsit mort în maşină. Descoperire şocantă pe o şosea din Constanţa

Şofer pe Ambulanţă, găsit mort în maşină. Descoperirea şocantă a fost făcută pe raza comunei Cerchezu din judeţul Constanţa.

Şofer pe Ambulanţă, găsit mort în maşină

Bărbatul în vârstă de 43 de ani era şofer pe ambulanţă şi locuia în Negru Vodă. Acesta era căsătorit şi avea fouă fetiţe minore. Soţia sa era cadru didactic.

Citeşte şi Vântul puternic face ravagii în ţară. Un copil a fost lovit de un panou publicitar luat de vijelie

Bărbatul a fost găsit fără viaţă în noaptea de luni spre marţi, în maşina sa. Acesta trebuia să intre de gardă, însă înainte a vrut să-şi vadă părinţii.

„La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un autoturism, staționat pe raza comunei Cerchezu, se află o persoană care nu prezintă semne vitale.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 43 de ani, din orașul Negru Vodă”, informează oamenii legii, potrivit replicaonline.ro. 

Potrivit primelor cercetări, pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă. Medicii legişti urmează să stabilească cauza decesului. Cunoscuţii bărbatului spun că acesta ar fi suferit de depresie, însă nimeni nu ştie cu exactitate ce s-a întâmplat cu acesta.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală în acest caz.

Citeşte şi Căruţ luat de vânt în timp ce mama şi tatăl erau păcănele. Imagini şocante la Bacău