Soferița vinovată de accidentul de la Andronache, din nou în fața polițiștilor. Altar de flori la locul accidentului

Șoferita care a provocat accidentul de la Andronache în care și-au pierdut viața o tânără de 21 de ani și o copilă de 6 ani a ajuns din nou în fața polițiștilor de la secția 23.

08 mart. 2021, 12:31
Soferița vinovată de accidentul de la Andronache, din nou în fața polițiștilor. Altar de flori la locul accidentului

Soferița vinovată de accidentul de la Andronache, din nou în fața polițiștilor. Femeia a ajuns în această dimineață la Secția 23 de Poliție din București pentru a da cu subsemnatul în fața oamenilor legii. Acesta a intrat în secție în hohote de plâns.

Femeia a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile, însă procurorii cer arestara acesteia. Aceasta este cercetată în prezent pentru ucidere din culpă, dar și pentru faptul că a condus un autoturism sub influența alcoolului. Pe surse, se pare că șoferița este soția unui fost polițist.

Parchetul contestă decizia Judecătoriei Sectorului 2 prin care a fost lăsătă în libertate femeia care a ucis două fete în zona Andronache din București, susținând că aceasta avea o alcoolemie de 0.80 g/l în sânge în momentul producerii accidentului.

Soferița vinovată de accidentul de la Andronache, din nou în fața polițiștilor. La locul accidentului din sectorul 2 al Capitalei au fost lăsate mai multe flori și lumănări. Familiile celor două tinere sunt revoltate și așteaptă ca oamenii legii să facă dreptate.

Citește și: Imagini ÎNFIORĂTOARE din casa unei femei din Suceava. Trăia alături de 14 câini, trei pisici și cadavre de animale

Imagini sfâşietoare de la înmormântarea fetelor ucise în accidentul din cartierul Andronache

Durere fără margini în sufletele părinţilor care astăzi îşi conduc copiii pe ultimul drum. Cele doua fete ucise în accidentul cumplit din cartierul Andronache sunt conduse pe ultimul drum de sute de oameni. Sute de oameni au participat, joi, la înmormântarea celor două fete ucise sâmbătă, în accidentul din cartierul Andronache.

Cele două fete ucise de şoferiţa care s-a urcat băută la volan au fost conduse pe ultimul drum de rude, vecini şi prieteni. Părinţii copilelor şi-au dorit să le înmormânteze împreună, pentru că împreună au murit. Şoferiţa care a accidentat mortal două fete în Bucureşti era beată la volan. Iniţial le-a spus anchetatorilor că a strănutat şi a încurcat pedalele. Fetița de 6 ani și-a pierdut viața înainte de a ajunge la Spitalul Floreasca, iar tânăra de 21 ani a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, însă nu a mai putut fi salvată.

Citește și: Ce avere are de fapt IPS Teodosie: Veniturile arhiepiscopului Tomis depăşesc salariul preşedintelui Iohannis!