Şoferul analfbet care a ucis trei oameni, condus de tot clanul la închisoare VIDEO

Şoferul analfabet care a omorât 3 oameni într-un accident de la Piteşti a fost condus la Poliţie împreună cu tot clanul. El a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare după ce a intrat cu 118 kilometri la oră într-o ambulanţă care transporta bolnavi la dializă.

RomaniaTV.net
01 apr. 2014, 16:47
Şoferul analfbet care a ucis trei oameni, condus de tot clanul la închisoare VIDEO

Bărbatul care a ucis trei oameni intrând cu maşina sa, în viteză, într-o ambulnţă, s-a predat marţi şi a mers la poliţie însoţit de tot clanul, după ce a fost trimis după gratii de magistraţi.

Iniţial, bărbatul vinovat fusese condamnat la închisoare cu suspendare, dar rudele victimelor au făcut recurs împotriva acestei hotărâni a instanţei, iar a doua instanţă a schimbat pedeapsa în închisoare cu executare.

Familia l-a petrecut la arest cu jale mare, de parcă l-ar fi condus pe ultimul drum. „E supărat pentru că n-a vrut să-i omoare, îi pare rău”, s-a tânguit o femeie din grupul care l-a condus pe bărbat.

Un alt membru al alaiului a spus că a venit tocmai din Anglia: „Sunt plecat de doi ani din ţară şi acum am venit tocmai din Anglia ca să-l văd în ultima zi de libertate”.

Înainte de a se prezenta la sediul Poliţiei Argeş pentru a se preda, bărbatul a fost căutat de oamenii legii acasă, însă nu a fost de găsit. Apoi, în jurul prânzului el s-a predat la inspectorat.

Condamnarea la închisoare a şoferului analfabet, care în timpul procesului nu a arătat nicio urmă de regret pentru fapta sa, nu este singura consecinţă în acest caz. DNA anchetează într-un dosar separat modul în care şoferul vionvat şi-a luat permisul, având în vedere că este analfabet şi, prin urmare, nu putea susţine examenul teoretic pentru obţinerea carnetului de conducere.