Şoferul care a atacat o maşină cu o crosă de golf în Capitală, reţinut

Şoferul de BMW care a atacat un Logan cu o crosă de golf în Capitală a fost reţinut marţi seară. Partenera lui, cea care a lovit cu picioarele în maşină, încă nu a fost găsită.

23 iun. 2021, 10:24
Şoferul care a atacat o maşină cu o crosă de golf în Capitală, reţinut
Şoferul care a atacat o maşină cu o crosă de golf în Capitală, reţinut

Şoferul care a atacat o maşină cu o crosă de golf în Capitală a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Şoferul care a atacat o maşină cu o crosă de golf în Capitală, reţinut

Citeşte şi Scandal în trafic, în Bucureşti. Maşină distrusă de doi tineri la semafor. Imagini şocante

„În seara de 22 iunie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reţinut un bărbat de 30 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni”, informează Biroul de presă al DGPMB.

Reamintim că pe 20 iunie, Secţia 7 Poliţie s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe, când în jurul orei 21,00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă maşină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoţea a lovit acelaşi autoturism cu piciorul.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 35 de ani. Acesta nu a depus plângere penală imediat, ci în seară următoare, respectiv pe 21 iunie.

„În urma investigaţiilor, a fost identificat şi depistat bărbatul care a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, dar şi autoturismului acestuia. A fost audiat, fiind dispusă măsura reţinerii”, arată sursa citată.

Femeia care a lovit maşina cu piciorul nu a fost încă identificată.

Cercetările sunt continuate de Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Citeşte şi Scandal ca în Vestul Sălbatic la Toplița, între romi! Cinci persoane, reţinute. Imagini ȘOCANTE!


loading...
Partenerii noștri