Şoferul care a evitat o tragedie rutieră în Suceava, pilot profesionist în campionatul naţional de drift VIDEO

O înregistrare video cu un şofer care a fost la un pas să provoace o tragedie după o depăşirea periculoasă pe DN17, în judetul Suceava s-a viralizat la sfârşitul săptămânii trecute pe Facebook. Utilizatorii reţelei de socializare şi nu numai au fost revoltaţi şi de afirmaţiile conducătorului auto în momentul în care acesta a fost apostrofat un şofer de TIR pe care încerca să-l depăşească: "îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la maşină, îi dau asigurare, mă p.. pe el!". 

RomaniaTV.net
05 nov. 2019, 14:09
Şoferul care a evitat o tragedie rutieră în Suceava, pilot profesionist în campionatul naţional de drift VIDEO

Şoferul unui autoturism Mercedes a încercat o depăşire pe linia continuă într-o curbă periculoasă, iar o tragedie rutieră a fost evitată la limită şi datorită vigilenţei unui alt şofer.

 

La volanul maşinii albe de teren care a evitat impactul s-a aflat un pilot profesionist în campionatul naţional de drift, potrivit Adevărul.

„L-am văzut destul de târziu, pentru că era o curbă închisă. Am început să frânez şi am tras maximum dreapta, dar ciudat şi şocant pentru mine a fost că încerca să mă ocolească tot prin dreapta mea, în loc să rămână pe banda de depăşire. N-am mai întâlnit aşa ceva. S-a întâmplat pe 31 octombrie, aproape uitasem. După câteva zile, am văzut înregistrarea cu camera de bord. Să fii agresiv şi ulterior, în loc să-ţi asumi greşeala şi să ceri scuze, e foarte grav. Sper, totuşi, c-a fost o reacţie generată de starea de şoc şi c-a realizat mai târziu ce-a făcut”, a declarat Bogdan Pădurariu, pilot în cadrul Campionatului Naţional de Drift.